Körfez'de Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Körfez'de Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı

Körfez\'de Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı

Körfez Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti Körfez Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenlediği Kutlu Doğum Haftası Programı, Körfez Belediyesi Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

22.04.2015 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti Körfez Temsilciliği'nin ortaklaşa düzenlediği Kutlu Doğum Haftası Programı, Körfez Belediyesi Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen programa Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Kocaeli Milletvekili Adayı İlyas Şeker, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, Körfez Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kutlu doğum programında şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verilirken Bayram Büyükoruç ve ekibi de bir ilahi dinletisi gerçekleştirdi. Birbirinden güzel ilahileri ve ezgileri Körfezliler için seslendiren ilahi ekibi izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Kum Sanatı Ressamı Ramazan Yumrutepe'nin gösterisi ise geceye katılan herkesi etkiledi. Kumun üzerinde çizilen her resim ile izleyenleri kendisine hayran bırakan Ramazan Yumrutepe'yi Körfezliler dev ekrandan merakla izledi. Programın final bölümünde sahneyi Hz. Muhammed'in hayatını, O'na aft edilen şiirlerini ve O'nun hayatını şiirsel bir üslupla anlatan Dursun Ali Erzincanlı aldı. Erzincanlı gönülleri fetheden etkileyici sunumuyla Körfezli sevenleriyle buluşarak izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Programın sonunda ise Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sahneye gelerek katılımcılara çeşitli hediyeler takdim etti. Belediye Başkanı İsmail Baran, Hz. Peygamber'in, doğumunun dünyanın her yerinde büyük bir heyecanla kutlandığını belirterek, Kutlu Doğum Haftası'nın sevgi, barış ve diyalogu devam ettirmesi dileklerinde bulundu. Başkan Baran, "Alemlere Rahmet, Merhamet Peygamberi Hz. Muhammed'in doğumunun 1444'üncü yılında sizlerle olmaktan çok mutluyum. Kutlu Doğum haftasına dair yapılan etkinlikler aslında O'nu anma değil, anlama programlarıdır. O'nun getirmiş olduğu evrensel mesajları çok iyi anlamalı, birlik, beraberlik ve kardeşliğimize asla zarar vermemeliyiz. Allah milletimizin birliğini, dirliğini bozmasın. Kutlu Doğum Haftası, İslam Alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirsin. Bizlere unutulmaz bir gece yaşatan değerli katılımcılarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Körfez'de Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement