Körfez´in Bütçesi 94.5 Milyon TL Olarak Belirlendi - Son Dakika
Güncel

Körfez´in Bütçesi 94.5 Milyon TL Olarak Belirlendi

Körfez´in Bütçesi 94.5 Milyon TL Olarak Belirlendi

Kocaeli Körfez Belediye Meclisi, 2014 yılı tahmini bütçesini 94.5 milyon TL olarak belirledi.

12.10.2013 08:54  Güncelleme: 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez Belediye Meclisi, belediye başkanı Yunus Pehlivan başkanlığında toplandı. 4 Ekim Cuma günü yapılan toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilen 2014 mali yılı bütçesi ve belediye tarifeleri maddelerinin görüşülerek karara bağlandı.

Şener Söğüt, Muhammet Hamarat, Fadıl Durmaz, Turgut Çelikel, Metin Özkan ile Cemil İpşir'in katılmadığı, 25 üyenin hazır bulunduğu toplantıda Körfez Belediyesi'nin 2014yılı tahmini bütçesi 94.5 milyon TL olarak belirledi. Başkan Pehlivan oylama sonrası yeni bütçenin Körfez'e hayırlı olmasını diledi.

Pehlivan "Seçimlerde Çalıştığımızın Karşılığını Alıyoruz"

2014 yılı bütçe görüşmelerinde muhalefetin eleştirilerine cevap veren Başkan Pehlivan "muhalefetin teşekkür edip, sizinle devam etmeyi istiyoruz demesini beklemiyorum. Fakat her konuya verilecek cevabımız var. Eleştirmek için, eleştirmek sizin tarzınız" dedi. Muhalefete "İnsana ancak çalıştığının karşılığı vardır" ayetini hatırlatan Başkan Pehlivan bizler çalıştığımızın her seçimde karşılığını alıyoruz ifadesini kullandı.

Samsun Mahallesi'nin Tahliyesi İçin TOKİ Konut Yapacak

Muhsin Yazıcıoğlu Piknik alanı için, dünyada hiçbir sahilde mesire alanı yok diye eleştiren muhalefete Başkan Pehlivan'ın cevabı "Böylesine rağbet gören mesire alanını eleştirmenizi çok ilginç karşılıyorum. Siz halkın ne istediğini, ne sevdiğini bilmiyorsunuz. Halk adına karar veriyorsunuz. İkincisini Tütün çiftlik sahiline yapacağız." şeklinde oldu.

Hereke halısına patent alınmasından, kamulaştırmadan dolayı geciken fakat sorunun çözülüp o projenin de hızla tamamlanacağına, Samsun Mahallesi diye adlandırılan bölgenin TOKİ konutlarına taşınacağı gibi bir çok konuda bilgi aktaran Başkan Pehlivan İlimtepe mahallesine yapılacak olan alışveriş merkezinin projesini de hazır olduğunu söyledi.

Körfez Belediyesi Meclisi'nin bir sonraki toplantısı 1 Kasım 2013 Cuma günü saat 15.00'de gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Körfez´in Bütçesi 94.5 Milyon TL Olarak Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement