Korkunç cinayet! 15 yaşındaki kız çocuğu babasını kalbinden bıçakladı - Son Dakika
3. Sayfa

Korkunç cinayet! 15 yaşındaki kız çocuğu babasını kalbinden bıçakladı

Kayseri'de yaşanan olayda 15 yaşındaki bir kız çocuğu, kavga ettiği babasını kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

01.08.2021 15:19  Güncelleme: 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocasinan ilçesine bağlı Beyazşehir Mahallesi'nde meydana gelen olayda, C.C.(15) ile babası Cumaali C. (42) arasında iddiaya göre bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine C.C., eline geçirdiği bıçağı babasının göğsüne sapladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinde Cumaali C.'nin kalbine isabet eden bıçak darbesi ile hayatını kaybettiği belirlendi. C.C. suç aleti ile olay yerinde gözaltına alınırken, Cumaali C.'nin cansız bedeni yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Korkunç cinayet! 15 yaşındaki kız çocuğu babasını kalbinden bıçakladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Korkunç cinayet! 15 yaşındaki kız çocuğu babasını kalbinden bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Mahmut Mezreli: Bela okuma ne babalar gorduk.olayi bilmeden yorum yapma nedenini bilmiyoruz.Allah yardim etsin de .. 116 7 Yanıtla
  • Yusuf Kara: Allah senin belanı versin 17 68 Yanıtla enes gokcek: Kes lan olaya dair birtek bu yazıları görerek konusuyon arkadasiyim ben o kızın bir şey bilmeden burdan bela okuma 1 0

Advertisement