Korkunç Cinayetin Zanlıları Adliyede - Son Dakika
Güncel

Korkunç Cinayetin Zanlıları Adliyede

Korkunç Cinayetin Zanlıları Adliyede

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir şahsın tabancayla öldürüldükten sonra otomobilinde yakılması olayıyla ilgili gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

16.06.2016 20:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir şahsın tabancayla öldürüldükten sonra otomobilinde yakılması olayıyla ilgili gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Adem Dönmez'i (35) önce tabanca ile öldürüp daha sonra otomobil ile birlikte yaktıkları iddia edilen S.G.(28), İ.S.(25), O.R.(17) ve Suriye uyruklu M.B.(18) emniyet güçlerince gözaltına alındı. Jandarma ekipleri tarafından sorguları tamamlanan 4 şüpheli şahıs sağlık raporları alındıktan sonra planlayarak adam öldürmek suçundan Turgutlu Adliyesine sevk edildi. Adli mercilere sevk edilen zanlıların savcılık sorgusu başlarken adliye girişinde, İ.S. ve O.R.'nin aileleri şüpheli S.G.' tepki gösterdi ve "oğlumuzu yaktın" diye haykırdı. Konuyla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması sürerken, savcılık iddianamesinin ardından şahıslar mahkemeye sevk edilecek. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Korkunç Cinayetin Zanlıları Adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement