Korkunç Detayı Vali Açıkladı: Leyla'yı Aç Bırakıp Öldürmüşler - Son Dakika
Güncel

Korkunç Detayı Vali Açıkladı: Leyla'yı Aç Bırakıp Öldürmüşler

Ağrı Valisi Süleyman Elban, 4 yaşındaki Leyla'nın 8-10 gün aç bırakılarak öldürüldüğünü açıkladı. Vali, minik Leyla'nın bulunmasından 2-3 gün önce bulunduğu suyun içine bırakıldığını söyledi.

03.07.2018 11:30  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Valisi Süleyman Elban, 4 yaşındaki Leyla'nın 8-10 gün aç bırakılarak öldürüldüğünü açıkladı. Vali, minik Leyla'nın bulunmasından 2-3 gün önce bulunduğu suyun içine bırakıldığını söyledi.

"ÖLÜM NEDENİ 8-10 GÜN AÇ BIRAKILMASI"

Ağrı Valisi Süleyman Elban, 18 gün sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla'nın otopsi raporuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Elban şunları söyledi," Otopsi ve değerlendirmeler neticesinde yavrumuzun kaybolduktan sonra 8-10 gün içerisinde ölmüş olduğu sonucuna varıldı. Daha sonra da, bir yerde bekletilmiş ve bulunmasından 2-3 gün önce de, bulunduğu suyun içerisine bırakılmış. Ölüm nedeni, 8-10 gün aç bırakılması."

Korkunç Detayı Vali Açıkladı: Leyla'yı Aç Bırakıp Öldürmüşler

BABASI "YEMEK YEMEZ, ÇOCUĞUMA SÜT VERİN" DEMİŞTİ

Baba Nihat Aydemir, 20 Haziran'da yaptığı açıklamada tüm aramalara rağmen kızının halen bulunamadığını, ancak kendisinin çok umutlu olduğunu belirterek, şunları söylemişti: "Çocuğum kesinlikle dışarıda bir yerde. Geleceğine de inanıyorum. Yalnız onu götüren adam belki korkuyordur. Ama Allah rızası için onu başka bir yere bıraksın. Biz de Leyla'yı alalım. Ben bir yere gittim, araştırdım. Ona yemek veriyor. Kızım yemek yemiyor. Çocuğuma süt versin ve onu bir yere bıraksın. Allah rızası için biz de çocuğumuzu alalım. Bugün çok umutluyum ve neşeliyim. İnşallah benim çocuğum gelecek. Onu bekliyorum."

Korkunç Detayı Vali Açıkladı: Leyla'yı Aç Bırakıp Öldürmüşler

"HERHANGİ BİR İSTİSMAR EMARESİ DE YOKTUR"

Vali Elban, "Açlık nedeniyle ölmüş ve çocuğun cesedinde herhangi bir darp, yaralama izi mevcut değil. Yine o süre zarfında herhangi bir vahşi hayvan tarafından yaralama da söz konusu değil. Herhangi bir istismar emaresi de yoktur" dedi.

Korkunç Detayı Vali Açıkladı: Leyla'yı Aç Bırakıp Öldürmüşler

"LEYLA KAÇIRILDI"

Gazetecilerin gözaltıyla ilgili sorusuna Vali Elban, 'Var, bazı ipuçlarımız da var. Çalışmalar devam ediyor, savcılık olayın üzerinde çok yoğun bir değerlendirmesi var.' yanıtını verdi. Gözaltı sayısıyla ilgili açıklama yapmayan Vali Elban, 'Leyla kaçırıldı mı, kayıp mı oldu' sorusuna ise 'Kaçırılma' yanıtını verdi.

Korkunç Detayı Vali Açıkladı: Leyla\'yı Aç Bırakıp Öldürmüşler

Son Dakika Güncel Korkunç Detayı Vali Açıkladı: Leyla'yı Aç Bırakıp Öldürmüşler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • Vatandas: Yaw ne kaçırması kız kaybolmuş sizde 18 gün bulamamışsınız açlıktan ölmüş dere kenarına bayılmış düşmüş işte salaklar nasıl aradıysanız 18 gün oralarda dolanmış o çocuk ac susuz 4 18 Yanıtla
  • gazeteci: babası ;Ben bir yere gittim, araştırdım. Ona yemek veriyor. Kızım yemek yemiyor. demekki babası kızının nerde olduğunu biliyor ve söylemiyor devlet yetkililerinide oyalamış. bu durumda suçlu babasıdır... 17 0 Yanıtla
  • bilmek istiyorum: peki kaybolan çocuklara sahip çıkmayan hala çık dısarda oyna biz içerde geyik yapalım diyen ailelere ceza yokmu?? buda istismar değilmidir? ve o kaçıran sapık insanlar hala aynı cezaları alıp pişmanlık yasasından mı yararlanacak?? 14 1 Yanıtla
  • LODOS: Çocuk kayboldu bulamadılar açlıktan öldü. Olamaz mı ? 4 7 Yanıtla rose: çocuk kaybolsa o gün bulunurdu çocugu kaçırdı biryerde sakladı dikkat çekmemek için köyden çıkıp yanına da gidemedi günlerce ve çocuk açlıktan ölünce dere kenarına bıraktı dna örneği kalmasın dıyede kıyafetlerını çıkardı. . 5 2 bilmek istiyorum: çocuk çıplak bulunmuş!!!kendisi çıkaramaz o yaşta tüm elbiselerini 5 0
  • İDAM İSTİYORUZ: ÜLke ßu Olaylar YÜzünden Sarsizldi ßir an önce Hükümet idam Getirmeli 8 1 Yanıtla
  • fatih44: yapanı bulun bi odaya koyun 20 gün sonra kapıyı acın .. budur 9 0 Yanıtla
  • Inanmiyorum: Halkın ayaklanmasından korktukları için istismar yoktur diolar 8 0 Yanıtla
  • İDAM İDAM : Devlet büyüklerimize sesleniyorum bıçak kemiğe dayandı hadım madım falan diyorlar Hadım falan kurtarmaz İDAM İSTİYORUZ İDAM 7 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement