Korkut'tan Kaymakam Efendioğlu'na Hayırlı Olsun Ziyaretti - Son Dakika
Yerel

Korkut'tan Kaymakam Efendioğlu'na Hayırlı Olsun Ziyaretti

Korkut\'tan Kaymakam Efendioğlu\'na Hayırlı Olsun Ziyaretti

Adıyaman’ın Sincik İlçe Belediye Başkanı Mehmet Korkut, Sincik Kaymakamlığı’na atanarak görevine başlayan Kaymakam Tunahan Efendioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

10.10.2014 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Sincik İlçe Belediye Başkanı Mehmet Korkut, Sincik Kaymakamlığı'na atanarak görevine başlayan Kaymakam Tunahan Efendioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Korkut'ta Eski Belediye Başkanı Hasari Altıntel, Ziraat Odası Başkanı Kadir Altıntel, Fatih Mahallesi Muhtarı Ali Özbey ve Sincik Eşrafından Ramazan Keskin eşlik etti. Ziyaret esnasında konuşan Başkan Korkut, "Kaymakamımızı azimli ve kararlı gördük çok memnun olduk, mutlu olduk. İnşallah bu azimli ve kararlılıkla ilçemizi ekonomik, sosyal ve kültürel olarak daha ileriye taşıyacağız, ben kendilerine yeni görevinde başarılar diliyorum. Belediye olarak Kaymakamlıkla her türlü işbirliği ile inşallah ilçemizin ekonomik seviyesini, kültürel etkinliklerini daha üst seviyelere taşıyacağız" dedi.

Kaymakam Tunahan Efendioğlu'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyarette bulunan herkese teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkut'tan Kaymakam Efendioğlu'na Hayırlı Olsun Ziyaretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement