Koronavirüs denetiminde polisi gören vatandaşlar, sosyal mesafe düzenine geçmesi ilginç anlara sahne oldu - Son Dakika
Yaşam

Koronavirüs denetiminde polisi gören vatandaşlar, sosyal mesafe düzenine geçmesi ilginç anlara sahne oldu

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından "Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında" gerçekleştirilen denetimlerde, polisi gören vatandaşların birçoğu ceplerinden, kollarından ve poşetlerinden çıkardıkları maskeleri kısa sürede takmaya çalışırken sosyal medya düzenine de geçmeleri dikkat çekti.

08.07.2020 16:26  Güncelleme: 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığının 81 il valiliğine "Kovid- 19 Tedbirleri Kapsamında Denetimler" konulu genelge göndermesinin ardından ülke genelinde olduğu gibi Edirne'de de eş zamanlı denetimler gerçekleştirildi. Polisi gören vatandaşlar, ceplerindeki maskeleri takmaya çalışırken 6 kişilik arkadaş grubu ise sosyal mesafe düzenine geçip sohbet etmeye başladı.

İŞLEK CADDEDE MASKE DENETİMİ

Polis, sağlık, tarım ve zabıta ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerde sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edildi. Kentin en işlek caddelerinden biri olan Saraçlar caddesinde maske uygulaması yapıldı.

Koronavirüs denetiminde polisi gören vatandaşlar, sosyal mesafe düzenine geçmesi ilginç anlara sahne oldu

MASKELER, CEPTEN VE POŞETTEN ÇIKTI

Maskeyi çenesine ve koluna takan vatandaşlar ekipler tarafından uyarıldıktan sonra maskelerini doğru şekilde taktı. Birçok vatandaşın maskesini cebinde, kolunda ve poşetlerde taşıdığı ayrıca polisi görünce kısa sürede maskeyi takmaya çalıştıkları görüldü.

Koronavirüs denetiminde polisi gören vatandaşlar, sosyal mesafe düzenine geçmesi ilginç anlara sahne oldu

POLİSİ GÖRÜNCE SOSYAL MESAFELİ SOHBETE BAŞLADILAR

Caddenin bir köşesinde sohbet eden 6 kişilik arkadaş grubu ise polis ekiplerini görünce maskelerini takarak sosyal mesafe düzenine geçip sohbet etmeye devam etti.

Koronavirüs denetiminde polisi gören vatandaşlar, sosyal mesafe düzenine geçmesi ilginç anlara sahne oldu
Koronavirüs denetiminde polisi gören vatandaşlar, sosyal mesafe düzenine geçmesi ilginç anlara sahne oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Koronavirüs denetiminde polisi gören vatandaşlar, sosyal mesafe düzenine geçmesi ilginç anlara sahne oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Nesibeee: Ağrı şuan o kadar durumdaki yüzde 95 i maskesiz devletimiz buna bı çare bulsun 0 0 Yanıtla
  • Covid-19: Kardeşim Ülkle Nüfüsü Zaten Okadar nerden bulacan yurt dışındnamı transfer edecen 0 0 Yanıtla
  • meraci83: Ülkede korona belasının bitmesini beklemek kör kuyudan su çekmek misali bir şey.Çözüm basit aslında.Virüse kapılan özellikle gençlere TC numaraları üzerinde kayıt altına alacak yakalandıklarında süresiz karantina da kendiliğinden iyileşene kadar alıkoyacaksın.Kısaca hemen tedavi uygulamayacaksın. 0 0 Yanıtla
  • cara: neden her yerde kanunlar aynı hassasiyetle uygulanmıyor.? görüntülerde ki maske takmayan yada çenesine takanlara neden ceza işlemi uygulanmamış.? yasalar ve kanunlar uygulanan kişiye,uygulayan kişiye ve uygulanan yere göre değişiyorsa bunları koymanın ne anlamı var. 0 0 Yanıtla
  • bilal gezen: demekki acil olarak 81 milyon polise ihtiyacımız var.yazıklar olsun. 0 0 Yanıtla
  • esmeray36: MASKE KORUSAYDI VİRÜSTEN ONLARCA SAGLIK ÇALIŞANI ZONGULDAKTA VİRÜSE YAKALANMAZDI.... AZERBAYCAN VE TÜRKİYE DIŞINDAKİ ÜLKELERDE AÇIK TEMİZ HAVADA SOKAKTA maske yasak degildir. SADECE TOPLU TAŞIMA ARACLARINDA ZORUNLUDUR.!! YAHU BUNALDI MİLLET İYCE UMARIM SOKAKTA ARTIK BİZDEDE SERBEST OLUR EN KISA ZAMANDA KALKAR BU TARTIŞMALI YASAK.!! 0 0 Yanıtla
  • Rante car: Sahtekarlikta bir numarayiz ab bizi kiskani 0 0 Yanıtla
  • Ata eziyet eden kişilere ceza kesildi
    01:57 Ata eziyet eden kişilere ceza kesildi

    Ardahan'ın Göle ilçesinde, ata taşıyabileceğinden fazla yük yükleyerek eziyet eden 2 kişiye 14 bin 432 lira para cezası uygulandı. Göle Cumhuriyet Savcılığı'nın başlattığı tespit ve inceleme sonucunda, şahısların M.K. ve M.T.Ç. olduğu belirlendi. Şüphelilere Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında cezai işlem uygulandı.

  • Artvin'de aç kalan ayılar kayak tesisine dadandı
    01:42 Artvin'de aç kalan ayılar kayak tesisine dadandı

    Artvin'de aç kalan ayılar, Atabarı Kayak Merkezi'ndeki personel ve idari binalara zarar vererek yiyecek aradı. Ayılar, kapıları ve camları kırarak içeride yiyecek aradı ve tesislere maddi hasar verdi. Konuyla ilgili olarak Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü açıklama yaptı ve can güvenliğini tehdit edecek bir durum olmadığını belirtti.

  • Artvin'de çöp döküm ve depolama sahasında metan gazı patlaması sonucu yangın çıktı
    01:28 Artvin'de çöp döküm ve depolama sahasında metan gazı patlaması sonucu yangın çıktı

    Artvin-Ardahan kara yolunun Varyant mevkisinde Çoruh Vadisi kenarındaki vahşi çöp depolama sahasında metan gazı patlaması sonucu yangın başladı. Artvin Belediyesi itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışmalarını sürdürüyor.

  • Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 5 Kişi Dumandan Etkilendi
    00:49 Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 5 Kişi Dumandan Etkilendi

    Ordu'nun Altınordu ilçesinde, 3 katlı bir binanın zemin katında çıkan yangın sonucunda 13 kişi tahliye edildi. Yangından etkilenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Kadıköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halindeki araca böyle çarptı
    00:40 Kadıköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halindeki araca böyle çarptı

    Kadıköy'de seyir halindeki otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek önce park halindeki otomobile çarptı, ardından da takla attı. Kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.


Advertisement