AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu: "Aziz ve asil milletimize Sağlık Bakanlığımızın... - Son Dakika
Politika

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu: "Aziz ve asil milletimize Sağlık Bakanlığımızın...

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu: "Aziz ve asil milletimize Sağlık Bakanlığımızın tavsiyeleri doğrultusunda o kurallara harfiyen riayet etmelerini kendi sağlıkları ve başkalarını sağlıkları açısından son derece önemli olduğunu tekrar vurgulamak isterim" AK Parti Grup...

30.09.2020 16:47  Güncelleme: 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu: "Aziz ve asil milletimize Sağlık Bakanlığımızın tavsiyeleri doğrultusunda o kurallara harfiyen riayet etmelerini kendi sağlıkları ve başkalarını sağlıkları açısından son derece önemli olduğunu tekrar vurgulamak isterim"

ANKARA - AK Parti Grup Başkanvekili Muammet Emin Akbaşoğlu, "Aziz ve asil milletimize Sağlık Bakanlığımızın tavsiyeleri doğrultusunda o kurallara harfiyen riayet etmelerini kendi sağlıkları ve başkalarını n sağlıkları açısından son derece önemli olduğunu tekrar vurgulamak isterim" dedi.

Akbaşoğlu, TBMM'de açıklama yaptı. Akbaşoğlu, geçirdiği korona virüs sürecinden bahsederek, "30 Haziran tarihinde AK Parti Grubu'nda Grup Başkanvekillerimiz, İdare Amirlerimiz ile ilgili seçim yapılacaktı. Bir gün önce test yaptırmıştık. Testin sonuçları seçim yapılırken bize intikal etti. 30 Haziran'da Ankara Şehir Hastanesi'ne geçtik. Orada tedavi süreci başladı. 27 günü yoğun bakımda, 20 günü entube olmak üzere toplam 58 günlük tedavi süreci sonunda elhamdüllah doktorlarımızın da tavsiyeleri üzerine bir aylık rehabilitasyon sürecini de geçirmek suretiyle vazifemizin başına döndük. Dün itibariyle AK Parti merkez karar Yürütme Kurulu'nun toplantısına iştirak ettik" ifadelerini kullandı.

Sürecin ağır bir süreç olduğunu söyleyen Akbaşoğlu, hastane sürecindeyken babasının vefatını öğrendiğini ifade etti. Akbaşoğlu, "Rahmeti Rahman'a kavuşan bütün milletimizden bu pandemi süreci çerçevesinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Şu anda tedavi gören bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bu süreçte insan sevdiklerimi uzaktan görmek durumunda kalıyor, temasa geçemiyor, uzaktan muhattap olmak zorunda kalıyor. Aziz ve asil milletimize Sağlık Bakanlığımızın tavsiyeleri doğrultusunda o kurallara harfiyen riayet etmelerini kendi sağlıkları ve başkalarının sağlıkları açısından son derece önemli olduğunu tekrar vurgulamak isterim" dedi.

Akbaşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı'na, TBMM Başkanı'na, Grup Başkanı ve Başkanvekillerine, bütün siyasi partilerin temsilcilerine, Çankırılılara, Ankara Şehir Hastanesi Başhekimi ve personeline ve millete teşekkür etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu: "Aziz ve asil milletimize Sağlık Bakanlığımızın...
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu: 'Aziz ve asil milletimize Sağlık Bakanlığımızın... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi
    07:38 Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi

    Erzincan'ın Üzümlü ve Çayırlı ilçelerinde jandarma ekipleri, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve çevre kirliliği konularında bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. Üzümlü'de 38 kadına KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapılırken, Çayırlı'da ise öğrencilere çevre kirliliği ve HAYDİ uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.

  • Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi
    07:36 Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi

    Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, Belediye Başkanı Bekir Aksun, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, ilgili birim müdürleri ve mesleki oda yöneticilerinin katılımlarıyla 'Gözümüz Olun Projesi' ile ilgili toplantı yapıldı. Proje kapsamında, hırsızlık başta olmak üzere asayiş, terör ve genel güvenliğe ilişkin tüm olayların tespit ve aydınlatılması, hiçbir suçun faili meçhul kalmaması amacıyla; Erzincan'da faaliyet gösteren esnaflar, odalar ve STK'lar ile yeni yapı ruhsatı alan inşaatlarda kapalı devre güvenlik kamerasının yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.

  • Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi
    01:24 Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi

    Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı. Operasyonlarda çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli makamlara sevk edilirken, bazıları adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı
    00:28 İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı

    İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere gireceği 55 kişilik aday kadrosunu duyurdu. Başkan adayı Dr. Ahmet Erçek, daha etkin bir İstanbul Tabip Odası için değişim istediklerini belirtirken, yönetim kurulu adayı Dr. Nedim Uzun ise odanın daha güçlü ve etkin bir kurumsal kimlik kazanmasını hedeflediklerini ifade etti. Değişim Grubu, tüm hekimleri seçimlerde kendilerine oy vermeye çağırdı.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.


Advertisement