Koronavirüs 2012 yılında Çin'de bir madende ortaya çıkmış olabilir - Son Dakika
Dünya

Koronavirüs 2012 yılında Çin'de bir madende ortaya çıkmış olabilir

Yeni tip koronavürüsün Vuhan pazarından değil, 2012'de Çin'deki bir maden ocağından çıkmış olabileceği belirtildi. O dönemde korona belirtileriyle aynı belirtileri gösteren 6 işçiden 3'ünün hayatını kaybetmesi de iddiaları kuvvetlendirdi.

17.08.2020 07:45  Güncelleme: 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koronavirüsün ortaya çıkış noktası Çin'in Vuhan kentindeki balık pazarı kabul edilse de 2012 yılında Çin'deki bir madende ortaya çıkmış olabileceği gündeme geldi. O dönemde madende çalışan işçiler yüksek ateş, kuru öksürük, ağrıyan uzuvlar ve baş ağrısı gibi belirtiler gösterdi ve 3'ü hayatını kaybetti.

The Sun'ın aktardığına göre, virolog Jonathan Latham ve moleküler biyolog Allison Wilson, Çin'in Yünnan eyaletindeki bir ocak madenini iki hafta boyunca yarasa dışkısından temizleyen madencileri tedavi eden bir doktorun kayıtlarını buldu.

6 İŞÇİDEN 3'Ü HAYATINI KAYBETTİ

Hastalanan madencilerde yüksek ateş, kuru öksürük, ağrıyan uzuvlar ve baş ağrısı gibi şimdi Kovid-19 ile ilişkilendirilen belirtiler görüldüğü tespit edildi. Hastaların suni solunum cihazına bağlandığı ifade edilirken 6 işçiden üçünün hayatını kaybettiği ifade edildi.

2012'DEN BU YANA İNSAN VÜCUDUNA UYARLANDIĞI DÜŞÜNÜLÜYOR

Madencilerden alınan tahlil örnekleri Vuhan'daki bir laboratuvara gönderildi ve burada onların, atipik pnömoniye benzer koronavirüs kaptığı belirlendi. Böylelikle, Kovid-19'un 2012'den bu yana insan vücuduna uyarlandığını düşünmek için bir sebep olduğu kaydedildi.

Koronavirüsün menşei ile ilgili son aylarda farklı tahminler ortaya atılmıştı. Dünya Sağlık Örgütü, kesin konuşmak için henüz enfeksiyonun iyi araştırılmadığını kaydetmişti. Uzmanlar araştırmalara devam ediyor.

Koronavirüs 2012 yılında Çin\'de bir madende ortaya çıkmış olabilir

Son Dakika Dünya Koronavirüs 2012 yılında Çin'de bir madende ortaya çıkmış olabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • ADALET: ALLAH BELALARINI VERSİN İNŞALLAH MAHVETTİLER DÜNYAYI 16 2 Yanıtla
  • )))))): dünya Çin e yaptırım uygulamalı 13 0 Yanıtla Davut Doğrucu: Her duydugunuza inanmayın. Bu virüs hep vardı, iklim değişikliği dolayısı ile mutasyona uğradı, baş derdi oldu. İklim değişiklikleri daha nelere gebe göreceğiz, yaşarsak. 0 0
  • GAKGOŞ: KRONA DEDİĞİMİZ LANET HASTALIK EĞER Kİ KÖTÜLERİ ÖLDÜRÜP İYİ İNSANLARA BULAŞMIYOR SA TÜRKİYE DÜŞMANLARINA SERPİŞTİRELİM MESELA ABD BAŞKAN ADAYI NA ONU SEÇİMLE DARBEYLE GELMESİNİ ÖNLEYEMEYİZ AMA ONA KORONA YI HEDİYE EDELİM YESİN İÇSİN AFİYET OLSUN TÜRKİYE ABD YE VE DÜNYAYA NE KORKU SALMIŞIZ ARKADAŞ TAYİP BAŞKANLA YATIP TAYİP BAŞKANLA KALKIYORLAR ÖKSÜRSE ALTLARINA YAPIYORLAR TAYİP BAŞKANIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ŞANIMIZ YÜKSEKLERDE İNŞALLAH SENDEN SONRA DA ŞANIMIZ MEVLÜT Ç.OĞLU BEYLE DEVAM EDER 2 2 Yanıtla
  • Cemaldemir : Krona dünyada femizlik yapiyor artik dünya bu kadar cok insanlarin yükünü kaldiramiyor 2 1 Yanıtla
  • .: O kadar nüfus olursa... 0 2 Yanıtla
  • 1: bence bunlar kendi dışkılarını da yiyordur. 0 2 Yanıtla Misafir: Bizdeki ateist celal gibi 0 1
  • A: Bu çinliler insan değil yaratıklar 1 0 Yanıtla
  • FARUK : dsö çin bill gates elon musk roshiller rokafeller ve görünmeyen güçler yaydı bu covid 19 u 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement