Koronavirüs nedeniyle sefere çıkmayan halk otobüslerine kuşlar yuva yaptı - Son Dakika
Güncel

Koronavirüs nedeniyle sefere çıkmayan halk otobüslerine kuşlar yuva yaptı

Koronavirüs nedeniyle sefere çıkmayan halk otobüslerine kuşlar yuva yaptıMERSİN'in Tarsus ilçesinde, koronavirüs salgını önlemleri kapsamında seferlerin azaltılması nedeniyle kullanılmayan ve sıcak havada zaman zaman havalandırılması için kapıları açık bırakılan özel halk otobüslerinden...

22.04.2020 15:13  Güncelleme: 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koronavirüs nedeniyle sefere çıkmayan halk otobüslerine kuşlar yuva yaptı

MERSİN'in Tarsus ilçesinde, koronavirüs salgını önlemleri kapsamında seferlerin azaltılması nedeniyle kullanılmayan ve sıcak havada zaman zaman havalandırılması için kapıları açık bırakılan özel halk otobüslerinden 3'üne kuşlar yuva yaptı.

Tarsus ilçesinde 64 özel halk otobüsünden 54'ü, alınan koronavirüs tedbirleri kapsamında kontak kapattı. Bir ayı aşkın süredir Tarsus Ulaşım A.Ş. parkında bekleyen özel halk otobüsleri, içerisinin havalanması için kapıları açılınca, kumrular yuva yapmaya başladı.

Tarsus Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Uzun, koronavirüs önlemleri kapsamında 64 araçtan 10'un çalıştığını belirterek, "170 tane şoförümüz var. Bunlardan sadece 10'u çalışmaktadır. 10 araca 7 yolcudan fazla da izin verilmiyor. Burada şu anda 54 tane aracımız yatıyor, kuşlar içlerine yuva yapmaya başladı. Biz devletimizin vermiş olduğu yasaklardan dolayı tedbirlerle uyuyoruz. Virüsten dolayı elimizden geldiği kadar uymaya da çalışıyoruz" dedi.

Koronavirüs nedeniyle sefere çıkmayan halk otobüslerine kuşlar yuva yaptı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Koronavirüs nedeniyle sefere çıkmayan halk otobüslerine kuşlar yuva yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement