Koronavirüs tedavisi gören Burak Akkul'un sağlık durumunda sevindiren gelişme: İyileşme süreci devam ediyor - Son Dakika
Magazin

Koronavirüs tedavisi gören Burak Akkul'un sağlık durumunda sevindiren gelişme: İyileşme süreci devam ediyor

Koronavirüs tedavisi gören ünlü sunucu Burak Akkul'un kayınbiraderi Hüseyin Arslan, Akkul'un sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından, "Burak Akkul ile ilgili çok güzel haberler var. İyileşme süreci devam ediyor. Daha güzel haberler için biraz daha sabredeceğiz" açıklamasını yaptı.

06.04.2020 18:31  Güncelleme: 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teve 2 ekranlarında yayınlanan Çok Gezenti isimli programın sunucusu Burak Akkul, yeni tip koronavirüs salgınına yakalanmış ve yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Burak Akkul'un sağlık durumunun stabil olduğu açıklanmış ve tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü ifade edilmişti.

"ÇOK GÜZEL HABERLER VAR"

Burak Akkul'un kayınbiraderi Hüseyin Arslan,sunucunun sağlık durumuna ilişkin ümit veren bir açıklama yaptı. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Hüseyin Arslan, "Burak Akkul ile ilgili çok güzel haberler var. İyileşme süreci devam ediyor. Daha güzel haberler için biraz daha sabredeceğiz. Seda Akkul iyi haberleri duyurmak için sabırla bekliyor" ifadelerini kullandı.

Koronavirüs tedavisi gören Burak Akkul\'un sağlık durumunda sevindiren gelişme: İyileşme süreci devam ediyor

Son Dakika Magazin Koronavirüs tedavisi gören Burak Akkul'un sağlık durumunda sevindiren gelişme: İyileşme süreci devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Gül kurusu : Hadi çok gezenti bekliyoruz seni dayan. 8 0 Yanıtla
  • TAŞKIN: İnşaAllah en kısa zamanda tüm hastalar iyileşir... 6 1 Yanıtla
  • Ziya: Hadi bakalım inşallah iyileşir. Hastalar için iyi temennilerde bulunalım. 5 1 Yanıtla
  • 24erzincan: Adam ocak ayından beri virüslü 4 1 Yanıtla

Advertisement