Koronavirüs testi pozitif çıkan Kadir Topbaş hastaneye kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Koronavirüs testi pozitif çıkan Kadir Topbaş hastaneye kaldırıldı

Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş koronavirüs testi pozitif çıkması üzerine hastaneye kaldırıldı.

26.11.2020 10:31  Güncelleme: 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de artan koronavirüs vakaları sonrasında bir takım tedbirler alınmış, çeşitli kısıtlamalara başvurulmuştu. Vaka ve vefat sayıları rekor kırarak artmaya devam ederken birçok siyasi isim de koronavirüse yakalanmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Binali Yıldırım ve Bülent Arınç da virüse yakalanan siyasetçilerden olmuştu.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş da koronavirüse yakalanan isimler arasında yer aldı. Tedavinin ilk aşamasında durumunun ağır olduğu belirtilen Kadir Topbaş'ın kritik aşamayı atlattığı ve şu an ise durumunun iyi olduğu belirtildi. Topbaş'ın ailesinden de pozitif vakaların olduğu öğrenildi.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ KUTLAMIŞTI

Kadir Topbaş sosyal medya hesabından son olarak 2 gün önce 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile kutlama mesajı paylaşmıştı.

Koronavirüs testi pozitif çıkan Kadir Topbaş hastaneye kaldırıldı
Koronavirüs testi pozitif çıkan Kadir Topbaş hastaneye kaldırıldı

Son Dakika Güncel Koronavirüs testi pozitif çıkan Kadir Topbaş hastaneye kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • EKREM YALANOĞLU: GEÇMİŞ OLSUN KADİR ABİ İSTANBUL ŞAŞKALOZLARA KALDI BE KADİR ABİ SENİN DEĞERİNİ ŞİMDİ ANLIYORUZ 0 0 Yanıtla
  • SAMİ: geçmiş olsun niye istifa ettirildi hala bilinmiyor çıkıp hesap vermesi lazım 0 0 Yanıtla
  • VATANDAŞ: öte dünyada bununda yatacak yeri yok buda çok istanbullunun hakkını yedi istabulda doğmamış yetimlerin hakkını yedi allahta biliyor bununda kursağı haram dolu 15 yıl istanbulu harama teslim etti kendiside işin içerisinde allahım yedirmesin kurban olduğum bunlar asla müslüman değiller sadece bunlar ve avaneleri siyasal islamcılar bunların hepsinin kursağı haram dolu 0 0 Yanıtla
  • düşünce dünyası: birçok insanın ölümüne neden oldu, kendisi ölmekten korkuyor... 0 0 Yanıtla
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement