Koronayı atlatan yıldız futbolcu zor günlerini anlattı: Ciğerlerim patlayacak gibiydi - Son Dakika
Spor

Koronayı atlatan yıldız futbolcu zor günlerini anlattı: Ciğerlerim patlayacak gibiydi

Koronavirüsü yenmeyi başaran Fiorentina'nın Uruguaylı yıldızı Martin Caceres, hastalık süreciyle ilgili, "İlk zamanlarda ev içinde antrenman yaparken kendimi çok yorgun hissediyordum. Ciğerlerim patlayacak gibi oluyordu" ifadelerini kullandı.

18.05.2020 17:40  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya Serie A'da en çok pozitif vaka görülen takımlardan olan Fiorentina'da forma giyen Uruguaylı futbolcu Martin Caceres, koronavirüs ile mücadelesini bir canlı yayında anlattı.

Caceres hastalığıyla ilgili, "8-15 Mart arasında çok ağır semptomlar vardı bende. Akciğerimde ağrıyla uyanıyordum. Çok kötüydü. Evde kaldığımız ilk zamanlarda ev içinde antrenman yaparken kendimi çok yorgun hissediyordum. Ciğerlerim patlayacak gibi oluyordu. Bana evden hiç çıkmamamı ve kendimi izole etmemi söylediler. 20 gün sonra geçeceğini de söylediler. Belki virüs bana aşık olmuştur. Çünkü 60 gün sonra yapılan testimde nihayet negatif çıktı" ifadelerini kullandı.

Koronayı atlatan yıldız futbolcu zor günlerini anlattı: Ciğerlerim patlayacak gibiydi

Son Dakika Spor Koronayı atlatan yıldız futbolcu zor günlerini anlattı: Ciğerlerim patlayacak gibiydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • IM: GECMIS OLSUN KARDESIM.ŞU ANLATTIKLARINI BIR ŞU SOKAKTAKILER DINLESE.KENDILERI BENI ILGILENDIRMIYOR DA BASKALARINA VIRUS TASIYORLAR. 3 0 Yanıtla ---: Kendileri seni ilgilendirmesse virüs taşırlar. 1 0
  • west_live: corona devam edecek önümüzdeki 2-3 yıl sürecek gibi öyle görünüyor ... 0 0 Yanıtla

Advertisement