Korozo İhracatın Yıldızı Oldu! - Son Dakika
Güncel

Korozo İhracatın Yıldızı Oldu!

Korozo İhracatın Yıldızı Oldu!

İMMİB tarafından 14 Mart Perşembe akşamı Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın katılımıyla gerçekleşen 2012 İhracat Yıldızları Ödül Töreni'nde Türkiye'nin en fazla ihracat yapan firmaları ödüllendirildi.

21.03.2013 14:14  Güncelleme: 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Korozo Ambalaj, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin en çok ihracat yapan firmalarının ödüllendirildiği "İhracat Yıldızları Ödül Töreni"nde, "Plastik ve Ürünleri" kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Türkiye ambalaj sanayinin liderliğini üstlenen ve Avrupa'nın önde gelen ambalaj üreticileri arasında yer alan, yüzde 100 Türk sermayeli Korozo Ambalaj, "Plastik ve Ürünleri" kategorisinde birinci oldu.

Türkiye'yi global arenada başarıyla temsil etmenin gururunu yaşadıklarını dile getiren Korozo İhracat Satış Grup Başkanı Semih Şalhon, Korozo'nun gerçekleştirdiği ihracatla Türkiye ekonomisine değer kattığını ifade etti. Şalhon, Türkiye'nin 80. büyük ihracatçı firması olarak, 142 milyon Dolar'lık ihracat hacmine sahip olduklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Korozo İhracatın Yıldızı Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement