Körüktepe Meydan Parkı Törenle Açıldı - Son Dakika
Yerel

Körüktepe Meydan Parkı Törenle Açıldı

Körüktepe Meydan Parkı Törenle Açıldı

İzmit Belediyesi tarafından Alikahya Atatürk mahallesinde yaptırılan Körüktepe Meydan Parkı düzenlenen törenle hizmete girdi.

10.03.2014 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından Alikahya Atatürk mahallesinde yaptırılan Körüktepe Meydan Parkı düzenlenen törenle hizmete girdi.

Açılış için düzenlenen törene İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Kılıç, Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, Alikahya Atatürk Mahalle Muhtarı Cemil Marul, Alikahya Fatih Mahalle Muhtarı Yaşar Keleş, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, AK Parti il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Körüktepe Meydan Parkı'nın açılışında konuşan Başkan Doğan, "Biz halkın derdiyle dertlenen, sevincini paylaşan bir anlayıştan geliyoruz. Vatandaşın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Halkımıza daha iyi ve çok hizmet edebilmek için sabahın 5'inde yollara düşüp gece geç saatlere kadar çalışıyoruz. Vatandaşın üzüntüsünü de sevincini de paylaşmaktan geri kalmıyoruz. Vatandaşın yüzü gülerse bizim de yüzümüz güler. Alikahya bizim gözbebeğimiz. Göreve geldikten sonra bu bölgede çok hizmet yaptık. 10 yıl öncesinin idarecileri Alikahya'ya çöp fabrikasını reva görmüşler. Biz ise Arenayı layık görüyoruz. Onlarla farkımız işte bu. Biz ilk günden beri herkesin belediye başkanı olduk. Hiçbir ayrım yapmadan çalıştık. Sağcısı solcusu, o partili bu partili diye ayrım yapmadan hizmet götürdük. 5 yıl içinde vadettiklerimizin çok daha fazlasını yaptık. Yaptığımız her işte vatandaş memnuniyetini ön planda tuttuk. Yeni dönemde de önemli ve herkese örnek işler yapacağız. Bütün projelerimiz hazır. Bu projelerimiz ile hem İzmit hem de Alikahyamız adeta şaha kalkacaktır. Adeta yayı çekilmiş bir ok gibiyiz. 1 Nisan ile birlikte hedeflere hep birlikte ulaşacağız. Yeter ki bize inancınızı ve güveninizi kaybetmeyin" dedi.

Yaklaşık 2400 metrekarelik bir alan üzerine kurulan Körüktepe Meydan Parkı'nda çocuk oyun alanları, basket sahası, kondisyon aletleri, oturma grupları yer alıyor. Konuşmaların ardından açılış gerçekleşti ve çocuklara top dağıtıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Körüktepe Meydan Parkı Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement