Kosgeb Girişimcilik Bilgilendirme Toplantısı" - Son Dakika
Yerel

Kosgeb Girişimcilik Bilgilendirme Toplantısı"

Kırklareli'de girişimcilik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

13.06.2014 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'de girişimcilik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İŞKUR Kırklareli Müdürü Hasan Aksoy, müdürlük binasında düzenlenen toplantıda, İŞKUR'un aktif iş gücü görevlerinden birinin girişimcilik eğitimleri düzenlemek olduğunu söyledi.

2014 yılı için 250 kişiye girişimcilik eğitimi verilmesi kararının alındığını ifade eden Aksoy, Kırklareli'deki işsizliğin azaltılması ve iş gücü niteliklerinin arttırılmasına önem verdiklerini belirtti.

Girişimcilik eğitim programlarını, KOSGEB ile imzalanan protokol kapsamında düzenlediklerini aktaran Aksoy, eğitimlerin 70 saat sürdüğünü  ifade etti.

Girişimcilik eğitimlerine önem verdiklerini vurgulayan Aksoy, "KOSGEB ile imzaladığımız protokol kapsamında girişimcilik eğitimleri açıyoruz. Geçen yıl kararını aldığımız 250 kişiye bu eğitimleri verdik.  Bu yıl da İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu'nda 250 kişiye girişimcilik eğitimi kararı aldık. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürüyor. Girişimcilik eğitimlerine önem veriyoruz. Amacımız Kırklareli'de işsizlik oranını düşürmek, yeni istihdam olanakları sağlamaktır" diye konuştu.

Aksoy, girişimcilik eğitimi almak isteyen kişilerin KOSGEB yada İŞKUR Müdürlüğü'ne başvuruda bulunmaları gerektiğini kaydetti.

KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Tarık Altuntaş da KOSGEB'in destekleri hakkında bilgiler verdi. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kosgeb Girişimcilik Bilgilendirme Toplantısı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement