Kosova Başbakanı Mustafa, Partisinin Liderliğine Yeniden Seçildi - Son Dakika
Güncel

Kosova Başbakanı Mustafa, Partisinin Liderliğine Yeniden Seçildi

Kosova Başbakanı Mustafa, Partisinin Liderliğine Yeniden Seçildi

Dha DIŞ HABER- Kosova Başbakanı Mustafa, partisinin liderliğine yeniden seçildi Kosova'nın merhum efsane lideri İbrahim Rugova tarafından kurulan Kosova Demokratik Birliği (LDK) nın düzenlenen başkanlık seçimi kurultayında, Kosova Başbakanı İsa Mustafa yeninde parti başkanı seçildi.

31.05.2015 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha DIŞ HABER- Kosova Başbakanı Mustafa, partisinin liderliğine yeniden seçildi

Kosova'nın merhum efsane lideri İbrahim Rugova tarafından kurulan Kosova Demokratik Birliği (LDK) nın düzenlenen başkanlık seçimi kurultayında, Kosova Başbakanı İsa Mustafa yeninde parti başkanı seçildi.

Başkent Priştine'de düzenlen LDK kurultayında, parti başkanlığı için, şimdiki başkan ve başbakan İsa Mustafa, Fatmir Seydiu ile Vyosa Osmani yarıştı. Kurultayın başlangıcında, delegeler Fatmir Seydiyun ve Vyosa Osamni'nin, adaylığını kabul etmeyerek, oy birliğiyle, İsa Mustafayı 2. kez parti başkanlığı görevine seçtiler.

İki yıl boyunca partinin başında kalacak olan Mustafa, kurultayın tamamlanmasından sonra yaptığı açıklamada kurultayın demokratik bir hava içinde geçtiğini ifade etti. Mustafa, bu kurultaydan sonra LDK partisin daha güçlendiğini vurgularken, hedefinin gelecek seçimleri tek başına kazanmak olduğunu belirti. İsa Mustafa'nın yeninden LDK başkanlığı görevine seçilmesini, Kosova Cumhurbaşkanı Atifete Yahyaga ve kolisyon ortağı olan PDK partisi Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Haşim Taçi kutladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kosova Başbakanı Mustafa, Partisinin Liderliğine Yeniden Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement