Kostas Mitroglou İçin Şok Sözler: Ayakları Mala Gibi - Son Dakika
Spor

Kostas Mitroglou İçin Şok Sözler: Ayakları Mala Gibi

Fransızların efsane futbolcularından Christophe Dugarry, ülkesinde katıldığı bir radyo programında Kostas Mitroglou'nu sert sözlerle eleştirdi. Dugarry, "Duvar inşa etmek isterseniz Mitroglou'nun ayaklarından faydalanabilirsiniz." dedi.

26.04.2019 13:22  Güncelleme: 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransızların efsanevi futbolcularından Christophe Dugarry, ülkesinde katıldığı bir radyo programında Galatasaray'ın golcü futbolcusu Kostas Mitrgolou'na yönelik çok ağır ifadeler kullandı. RMC Sport'a konuşan 47 yaşındaki eski forvet, Olimpik Marsilya'ya geldiği günden beri eleştirdiği Mitroglou hakkında hakarete varan yorumlarda bulundu. İşte Dugarry'nin o sözleri:

"FUTBOL OYNAMAYI BİLE BİLMİYOR"

"Pek çok kişi bana 'Ama Benfica'dayken çok gol attı. Buraya sakat olarak geldi ve hazırlık dönemi geçiremedi. Bu da çok zor bir durum.' gibi şeyler söylüyor. Ama Mitroglou'nun iki ayağı adeta birer mala. Duvar inşa etmek isterseniz Mitroglou'nun ayaklarından faydalanabilirsiniz. O, futbol oynamayı bile bilmiyor. İnsanlar da onun nasıl böyle bir kariyere sahip olabildiğini anlamaya çalışıyor. Bu, hakikaten uçuk bir şey."

(Fanatik)

Kostas Mitroglou İçin Şok Sözler: Ayakları Mala Gibi

Son Dakika Spor Kostas Mitroglou İçin Şok Sözler: Ayakları Mala Gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • utku can: suriyedir galatasaray 5 7 Yanıtla
  • 1905: mitroglou yu bilmem zaten yedek ama Diagne nin golcülüğü tartışılmaz seneye de gol kralı olur Diagne de tek sıkıntı pas alamaması Kasımpaşa da herkes ona oynuyordu bizde Lines bile gol atıyor kim pas verecek verecek adamların hepsi kaleye çalışıyor Diagne ne yapıyor onlara fırsat oluşturuyor adam eksiltiyor o yüzden Diagne ADAM 6 5 Yanıtla
  • Savcı Hacı Abdurrahman: Karar : Mitroglu ayaklarından asılsın İDAM !! 3 2 Yanıtla
  • MEHMET 9142: TERBİYESİZLİK ,ALLAH IN YARATTIĞI VARLIK 1 1 Yanıtla

Advertisement