Köy Enstitüleri Aydınlanma Ödülü Büyükerşen'e - Son Dakika
Yerel

Köy Enstitüleri Aydınlanma Ödülü Büyükerşen'e

Köy Enstitüleri Aydınlanma Ödülü Büyükerşen\'e

Balçova Belediyesi ve Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği’nin (YKKED) her yıl geleneksel olarak düzenlediği Aydınlanma Onur Ödülü, bu yıl Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e veriliyor.

16.04.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balçova Belediyesi ve Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği'nin (YKKED) her yıl geleneksel olarak düzenlediği Aydınlanma Onur Ödülü, bu yıl Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e veriliyor.

Dünya üzerinde birçok ülkede model olarak alınan ve Cumhuriyet'in en önemli eğitim projesi olan Köy Enstitüleri'nin kuruluş yıldönümü onuruna 2003 yılından bu yana YKKED ve Balçova Belediyesi tarafından verilen Aydınlanma Onur Ödülü, bu yıl Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Anadolu Üniversitesi Kurucusu Yılmaz Büyükerşen'e verilecek.

İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde yarın saat 15: 00'te düzenlenecek ödül töreninin ardından Prof. Dr. Kemal Kocabaş moderatörlüğünde yapılacak panele ise PEN Türkiye Başkanı Zeynep Oral, ODTÜ Felsefe ABD Başkanı Prof. Dr. Ahmet İnam, Boğaziçi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Evin İlyasoğlu, Prof. Dr. Engin Tonguç ve CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay konuşmacı olarak katılacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köy Enstitüleri Aydınlanma Ödülü Büyükerşen'e - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement