Köy Okulu Öğrencilerine Kur'an-ı Kerim Meali Hediye Ettiler - Son Dakika
Yerel

Köy Okulu Öğrencilerine Kur'an-ı Kerim Meali Hediye Ettiler

Köy Okulu Öğrencilerine Kur\'an-ı Kerim Meali Hediye Ettiler

Muş Gençlik Kulüpleri Derneği, merkeze bağlı Serinova Yatılı Bölge Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere Kur’an-ı Kerim meali ve kalem dağıttı.

15.03.2016 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Gençlik Kulüpleri Derneği, merkeze bağlı Serinova Yatılı Bölge Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilere Kur'an-ı Kerim meali ve kalem dağıttı.

Kısa süre önce kurularak aktif çalışmalarda bulunan Muş Gençlik Kulüpleri Derneği okul ziyaretlerine devam ediyor. Daha önce Yeşilova Yatılı Bölge Ortaokulu'nu ziyaret ederek 450 öğrenciye kitap hediye eden dernek üyeleri, merkeze bağlı Serinova Yatılı Bölge Ortaokulu'nu ziyaret etti. Yapılan ziyarete Muş Gençlik Kulüpleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şamil Kök ve üyeleri Latif Öner, Merve Bahar, Şeyda Akar, Nuray Özdemir ve Meryem Arslançehre katıldı. İlk olarak okul müdürü Yalçın Süne'yi ziyaret eden dernek üyeleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mustafa Yaşar ile birlikte seçmeli Kur'an-ı Kerim dersine katıldılar. Derste öğrencilerle sohbet eden dernek üyeleri, öğrencilere Kur'an-ı Kerim meali ve kalem hediye ettiler. Hayatın her anında insanlığa rehber olan Kur'an-ı Kerimi öğrencilerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Muş Gençlik Kulüpleri Derneği Başkanı Şamil Kök, birçok okulu ziyaret etmeyi planladıklarını söyledi. Öğrencilerin yoğun ilgisinden dolayı teşekkür eden Kök, "Kur'an-ı Kerim Yüce Rabbimizin bizler için gönderdiği hayat kitabıdır. Milli ve manevi değerlere sahip, vatanına, milletine, ailesine ve kendisine karşı görevlerinin şuurunda bir nesil yetiştirebilmek için öğrencilerimizi Kur'an-ı Kerim ile buluşturmak zorundayız. Öğrencilerimize bu şuuru kazandırmak ve seçmeli Kur'an-ı Kerim derslerine dikkat çekmek amacıyla 4 ve 5. sınıfların seçmeli Kur'an- Kerim derslerine katıldık ve öğrencilere Kur'an-ı Kerim meali hediye ettik. İnşallah bu faaliyetlerimizi devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren okul müdürü Yalçın Süne ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mustafa Yaşar ise dernek üyelerine teşekkür ettiler. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köy Okulu Öğrencilerine Kur'an-ı Kerim Meali Hediye Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement