Köy Yolları Asfaltlama Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Köy Yolları Asfaltlama Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Köy Yolları Asfaltlama Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Balıkesir İl Özel İdaresinin kendi personel ve ekipmanları ile yürüttüğü köy yolları asfaltlama çalışmaları Ramazan ayında da aralıksız devam ediyor.

17.08.2011 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu kapsamda Kepsut Yolu- Hotaşlar ve Osmaniye Köyleri arasındaki 6.700 metrelik 2. Kat Asfalt yapım işini yerinde incelemek üzere Hotaşlar Köyüne giden Valimiz Sayın Yılmaz ARSLAN, köy girişinde Kepsut Kaymakamı Serkan ŞEKER, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Günay ÖZDEMİR, İlçe J. Kom. J. Üstğ. Volkan ULUSOY, Kepsut İl Genel Meclisi Üyeleri Yakup SARP ve Barış KIRGÖZ ile Köy Muhtarı Bilal Tanrıkulu tarafından karşılandı.

Köy meydanında köylüler ile sohbet eden Valimiz, köy muhtarlığına ait şeref defterini de imzaladı. Daha sonra Hotaşlar ile Osmaniye köyleri arasında devam eden asfaltlama çalışmalarını inceleyen Valimiz, işçiler ile sohbet ederek sorunlarını dinledi ve çalışmalarında başarılar diledi. İl Özel İdaresi Gen. Sekreter Yrd. Hüseyin DENİZ ve Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Abdurrahman ÖZDEMİR'den çalışmalar ile ilgili bilgi alan Valimiz, ekiplerin yarın Susurluk- Reşadiye Köy yolunda asfaltlama yapacağı bilgisini alması üzerine müsait olması durumunda incelemeye gelebileceğini belirtti.

2011 yılı içerisinde İl Özel İdaresi tarafından Kepsut İlçemizde Kepsut Yolu- Hotaşlar-Osmaniye 6,7 km, Keçidere- Dereli Köyleri arası 9 km, Dereli-Örenli Köyleri arası 6 km ve Tuzak- Piyade köyleri arası 3 km olmak üzere toplam 24,7 km. lik köy yolunda 2. Kat Asfaltlama çalışması yapılacaktır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Köy Yolları Asfaltlama Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement