Köye Giriş Yasak - Son Dakika
Güncel

Köye Giriş Yasak

Köye Giriş Yasak

Aydın'ın Germencik İlçesine bağlı Bozköy'de termal otel inşaatı şantiyesinde çalışan işçiler arasında çıkan kavga nedeniyle köy yolu araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

15.07.2011 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Germencik İlçesine bağlı Bozköy'de termal otel inşaatı şantiyesinde çalışan işçiler arasında çıkan kavga nedeniyle köy yolu araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Hıdırbeyli, Bozköy ve Ilıcalar yol kavşağında Aydın Emniyet Müdürlüğü Özel harekat ekipleri ile İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, köye giden yolun girişini kesti.

KÖYLÜLERİN TALEPLERİ

Kavganın ardından şantiyeye giden ve dönüşte gazetecilere açıklamada bulunan MHP Germencik İlçe Başkanı Remzi Kaşlı, "Dün akşam şehit haberlerinden sonra iddiaya göre doğu kökenli işçiler halay çekmiş. Burada oturan işçiler de buna müdahale edince kavga çıkmış. Bugün de devam eden kavganın ardından köylüler duruma müdahale etmek istemiş. Köylüler şu anda meydanda toplanmış durumda. 'İnşaatta çalışan doğu kökenliler, gitmezse biz de buradan ayrılmayız' diyorlar. Köylüler taleplerinin yerine gelmesini istiyor. Yaralılar olduğu söyleniyor. Biz de silah sesi duyduk. Jandarma tarafların karşılaşmasını engellemiş durumdaö dedi.

VALİ COŞ BOZKÖY'DE

Bozköy muhtarı Mustafa Kuru da, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ile Germencik Kaymakamı Resul Çelik'in geldiğini ve köylülerle konuştuğunu söyledi. Kuru, "Doğu kökenli işçiler şu anda jandarma kontrolü altında. Yarım saat içinde durum normale döner. Köye girişe izin verilir" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Köye Giriş Yasak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement