Köylere Hizmet Götürme Birliği Seçimi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Seçimi Yapıldı

Köylere Hizmet Götürme Birliği Seçimi Yapıldı

Bitlis’in Güroymak Kaymakamlığı tarafından Köylere Hizmet Götürme Birliği çalışmalarında yer alacak olan meclis üyelerinin seçimi yapıldı.

23.03.2016 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Güroymak Kaymakamlığı tarafından Köylere Hizmet Götürme Birliği çalışmalarında yer alacak olan meclis üyelerinin seçimi yapıldı.

Güroymak Kaymakamı Muharrem Eligül'ün başkanlığında, Kaymakamlık Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya, 26 köy muhtarı ve 3 il genel meclis üyesi katıldı. Birlik üyeliği için il genel meclis üyelerinden Gülamir Gez, Ahmet Tarhan ve İsa Erkoç aday oldu. Yapılan oylama sonunda Gez 18, Tarhan 16 ve Erkoç ise 15, muhtarlardan M. Baki Alpcan 16, Fesih Gürbüz ise 15 oy alarak bir yıl süreyle Güroymak Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne seçildiler.

Toplantıda bir konuşma yapan Kaymakam Eligül, bu yıl muhtarlar ve il genel meclis üyeleriyle birlikte bütün köyleri ziyaret edeceğini belirtti. Eligül, "Köylerin sorunlarını yerinde göreceğiz. İnşallah bu yılda köylerimize en iyi hizmeti sunmaya gayret göstereceğiz. Yapılan hizmetlerde emeği geçen il genel meclisi üyesi ve köy muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Birlik üyeliğine seçilen il genel meclis üyeleri, köylere en iyi hizmeti sunmak için gayret göstereceklerini belirterek, "Bizleri bu göreve layık gören muhtarlarımıza teşekkür ederiz" dediler. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köylere Hizmet Götürme Birliği Seçimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement