Köylüler, İşkence Edilmiş Eşeği Görünce Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Köylüler, İşkence Edilmiş Eşeği Görünce Gözyaşlarına Boğuldu

Çanakkale'de Kazdağlarının eteklerinde vücudunda derin yara izleri olan ve acı içinde kıvranan eşeği gören köylüler gözyaşlarına hakim olamadı.

20.07.2018 09:55  Güncelleme: 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde ormanlık alanda köylüler tarafından vücudunun değişik yerlerinden ağır yaralı bulunan eşeğin tedavisine başlandı. Acı içinde kıvranan eşeği gören bazı köylülerin, gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

HALSİZ DÜŞTÜ, YÜRÜYEMEDİ

Bayramiç ilçesine bağlı Daloba köyünde yaşayan Kamil Okay (45) ve Abdullah Yazgan (40), tarlalarına giderken Kazdağlarının eteklerinde, ormanda vücudunda derin yara izleri olan ve acı içinde kıvranan eşekle karşılaştı. İki köylü, boynundaki derin yarası kanayan eşeği, tedavisini yaptırmak için Daloba köyüne getirmeye çalıştı. Ancak, halsiz düşen eşek daha fazla yürüyemeyince Okay ve Yazgan, Bayramiç Belediyesi'ne haber verdi. Bunun üzerine bölgeye belediye veterinerleri gönderildi.

Köylüler, İşkence Edilmiş Eşeği Görünce Gözyaşlarına Boğuldu

GÖZYAŞLARI HAKİM OLAMADI

Sahipsiz eşeğin boynunda, bağlanan telin kesmesi nedeniyle 3 santim derinliğinde yara oluştuğu görüldü. Eşeğin acı içerisinde kıvrandığını gören bazı köylüler, gözyaşlarına hakim olamadı. Eşek, veterinerlerce bayıltıldıktan sonra yaraları temizlendi, pansuman uygulandı.

Köylüler, İşkence Edilmiş Eşeği Görünce Gözyaşlarına Boğuldu

TEDAVİSİ 10 GÜN SÜRECEK

Veterinerlerden Levent Karataş, eşeğin yaşaması için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Karataş, yaraların çok derin olduğu için dikiş atılmasının mümkün olmadığını ve tedavinin 10 gün süreceğini söyledi.

Köylüler, İşkence Edilmiş Eşeği Görünce Gözyaşlarına Boğuldu

Susuz kaldığı görülen eşek, müdahalenin ardından verilen 1 kova suyu içti.

Köylüler, İşkence Edilmiş Eşeği Görünce Gözyaşlarına Boğuldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Köylüler, İşkence Edilmiş Eşeği Görünce Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • Fırın Ustası: İnsanlıgımdan utandım yav. 20 0 Yanıtla Merve: Hayvana işkence edenler insan değildir,onlar öküzdür.töbe töbe. 10 0 Büşra : Yazıklar olsun. 7 1
  • Farnerud: Can işte insanız merhamet duygusu böyle bir şey insan kalabilene selam olsun 18 0 Yanıtla
  • src: merhametsizler 17 0 Yanıtla
  • Fatih: Esegi saldim cayira otlaya karnin doyura gordugu dusu hayira yoranin ellerinden operim 0 16 Yanıtla KÖSTENCELİ: Senden daha büyük eşek varmı acaba.. 6 0
  • Endo: Nerde hayvan hakları savunucuları..!? Olmaz çünkü onlar için hayvan sadece kedi ve köpek....!devam etmeyeceğim siz daha iyi biliyorsunuz.... 13 2 Yanıtla Koksal: Sacmalamissin dostum 3 1
  • aaa: kanuni ebu suuda sorar agaclari sarinca karinca gunahi varmi karincayi kirinca ebu suud yarin hakkin divaninda kanuniden hakkini alir karinca 14 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement