Koyulhisar'da Anneler Günü Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Koyulhisar'da Anneler Günü Programı Düzenlendi

Koyulhisar Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

19.05.2013 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koyulhisar Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Koyulhisar Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programda konuşan Koyulhisar Kaymakamlığına vekalet eden Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, "Bizleri yetiştiren ve bugünlere getiren siz değerli annelerimizsiniz. Sizlerin hakkını ödememiz mümkün değil. İnşallah, bizler de değerli annelerimize hayırlı evlatlar olmayı başarabiliriz. Toplumumuzun ayakta durmasını sağlayan en büyük güç annelerimizdir" dedi.

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren ise annelere yaşamlarının her döneminde destek olmak ve bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermenin bir görev değil, içten gelen ve yoğun bir şekilde yaşanan bir duygu olması gerektiğini söyledi.

Münire-Mustafa Aydoğdu Yatılı Bölge Ortaokulu halk oyunları ekibinin folklor gösterisiyle devam eden programda, Neriman Oruç yılın annesi seçildi. Oruç'a, Belediye Başkanı Eren tarafından altın hediye edildi.

Türk Halk Müziği sanatçısı Aslı Şahin'in sahne aldığı programda annelere çeşitli hediyeler verildi. Eren, İstiklal Marşı'nın tamamını ezbere okuyan kız çocuğunu altınla ödüllendirdi. - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Koyulhisar'da Anneler Günü Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement