Koza İpek Holding'deki Arama - Son Dakika
Güncel

Koza İpek Holding'deki Arama

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Pekin, Koza İpek Holding'deki aramalara ilişkin, "Bu grup medyasının, Türk Silahlı Kuvvetleri aleyhine Balyoz ve Ergenekon için belgeler hazırladığını biliyorum.

01.09.2015 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Pekin, Koza İpek Holding'deki aramalara ilişkin, "Bu grup medyasının, Türk Silahlı Kuvvetleri aleyhine Balyoz ve Ergenekon için belgeler hazırladığını biliyorum. Operasyonu sonuna kadar destekliyorum" dedi.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Pekin, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, TSK'nın bölücü terör örgütüne karşı yürüttüğü mücadeleyi karalamak için bazı medya kuruluşlarınca kampanya başlatıldığını ileri sürdü.

TSK'nın ülkenin bölünmemesi için vatan savunması yaptığını belirten Pekin, "Böylesine hayati bir görev yapan TSK personelinin moralini bozmak, azmini kırmak amacıyla yapılan bu psikolojik harekat vatan hainliğidir" dedi.

"Ülke bölünürken ordu ve güvenlik güçlerinin bunu seyretmesini beklemeyin" ifadesini kullanan Pekin, "TSK'nın yumruğu her zaman bu ülkeyi bölmeye çalışan, bu ülkede kardeş kavgası çıkarmaya çalışan örgütlerin, kişilerin, işbirlikçilerin kafasına inecektir. Millet bu kara propagandayı yapanların oyununa gelmeyecektir. Türk milleti, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin arkasındadır. Türk Silahlı Kuvvetleri bu milletin yaşaması ve varlığı için vardır" diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Koza İpek Holding şirketlerinde yapılan aramalara" ilişkin sorusu üzerine Pekin, "Bu grup medyasının, Türk Silahlı Kuvvetleri aleyhine Balyoz ve Ergenekon için belgeler hazırladığını biliyorum. Operasyonu sonuna kadar destekliyorum. Ufacık bir matbaa nasıl oldu da kısa zamanda bu kadar büyüdü? Yapılan operasyonlar basın hürriyeti kapsamında değerlendirilmemeli" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Koza İpek Holding'deki Arama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement