Koza Lions Dünya Gençliğine Cumalıkızık'ı Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Koza Lions Dünya Gençliğine Cumalıkızık'ı Tanıttı

Koza Lions Dünya Gençliğine Cumalıkızık\'ı Tanıttı

Lions 118-K Yönetim Çevresine bağlı kulüplerden Koza Lions Kulübü, 11 ülkeden gelen 12 öğrenciye Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk Yörük köylerinden Cumalıkızık'ı gezdirdi.

27.07.2017 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koza Lions Kulübü, Uluslararası Lions kulüplerinin organizasyonuyla gerçekleştirilen Gençler Arası Değişim (GAD) programı kapsamında, Hollanda, Mısır, Danimarka, İtalya, Hong Konk, Brezilya, Tayvan, Cezayir, Hırvatistan, Norveç ve Litvanya'dan gelen 12 öğrenciyi, Osmanlı İmparatorluğu'nun Bursa'daki ilk yerleşim yerlerinden olan ve Unesco tarafından koruma altına alınan Cumalıkızık Köyü'ne götürdü.

Gençlerle beraber Cumalıkızık'ın tarihi güzelliklerini gezen ve gençlerle birlikte Osmanlı mutfağının tadını çıkaran Koza Lions Kulübü Başkanı Yurdanur Selen, yabancı öğrencileri misafir etmekten dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Selen, "Koza Lions kulübü olarak hizmet dönemimizi böyle güzel ve renkli bir etkinlikle açtık. Gençlere Bursa'nın hem tarihini hem de Türk mutfağının güzelliklerini gösterdik. Umarım onlar da evlerine dönünce bizlerden ve Bursa'dan övgü dolu sözlerle bahsederler" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Koza Lions Dünya Gençliğine Cumalıkızık'ı Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement