Kozan Belediye Başkanı Özgan, Karacaoğlan Mahallesinde Sorun Dinledi - Son Dakika
Yerel

Kozan Belediye Başkanı Özgan, Karacaoğlan Mahallesinde Sorun Dinledi

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın, Karacaoğlan mahallesinde gerçekleştirdiği toplantıda vatandaşların sorunlarını dinlediği bildirildi.

24.05.2011 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın, Karacaoğlan mahallesinde gerçekleştirdiği toplantıda vatandaşların sorunlarını dinlediği bildirildi.

Belediye Basın ve Halkla İlişkileri Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Başkan Özgan'ın vatandaşların dilek ve isteklerini değerlendirdiği belirtildi.

Özgan, toplantıda, özellikle bölgedeki tapu sorununun çözümü için başlattıkları çalışmaların sürdüğünü ifade ederek, mahallenin altyapı sorununun çözüme kavuşturulacağını, parke döşeme çalışmalarına da en kısa sürede başlanacağını anlattı.

Belediyenin son yıllarda gerçekleştirdiği çalışmalarla Kozan Kalesi, Atatürk Parkı, Dağılcak mesire alanı, TOKİ konutları gibi birçok hizmete imza attığını ifade eden Özgan, istikrarın devamı için partisine ve kendine olan desteğin sürdürülmesini de istedi.

Toplantıya katılan, Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Ak ve Adana Milletvekili Adayı Mustafa Özkozanoğlu'nun da hükümetin çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdikleri kaydedildi.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kozan Belediye Başkanı Özgan, Karacaoğlan Mahallesinde Sorun Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement