Kozan'da Kurtuluş Satranç Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Kozan'da Kurtuluş Satranç Turnuvası

Kozan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü etkinlikleri kapsamında belediye tarafından düzenlenen satranç turnuvası tamamlandı.

30.05.2011 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü etkinlikleri kapsamında belediye tarafından düzenlenen satranç turnuvası tamamlandı.

Atatürk Parkı'ndaki sanat galerisinde, Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın ilk hamlesi ile başlayan ve Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'ndaki final karşılaşmaları ile sona eren turnuvaya minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde 76 sporcu katıldı.

Turnuvada, miniklerde Adil Alp Öz birinci, Ceren Okuducu ikinci ve Umud Savaşçı üçüncü, küçüklerde, Ali Güldür birinci, Berke Yıldırım İkinci, Berke Küçük üçüncü, yıldızlarda, Emre Doğantemur birinci, Ramazan Esen ikinci, Berkay Paracı üçüncü, gençlerde ise Fatih Öztürk birinci, Fatih Akıllıoğlu ikinci ve Cumali Binay üçüncü oldu.

Turnuvada derece alanlara ödülleri, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda düzenlenen törenle verildi. Türkiye Satranç Federasyonu İlçe Temsilcisi ve Turnuvanın Başhakemi Halil Akyürek, Kaymakam İzzettin Sevgili ve Belediye Başkanı Kazım Özgan'a ise satranç sporuna yaptıkları katkılar sebebiyle birer plaket verdi.

Ödül törenine, Cumhuriyet Savcısı Mahmut Savaşçı, Ak Parti İlçe Başkanı Zeki AK, İl Genel Meclisi Üyesi Adem Ocak, Büyük Birilik Partisi İlçe Başkanı Hakan Özden ile sporcular katıldı.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kozan'da Kurtuluş Satranç Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement