Kozan'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kozan'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 2 Yaralı

Kozan\'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 2 Yaralı

Adana'nın Kozan ilçesinde yangına giden itfaiye aracı ile kamyonet çarpıştı. Biri itfaiye eri 2 kişi öldü.

22.08.2012 16:07  Güncelleme: 07:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Kozan ilçesinde yangına giden itfaiye aracı ile kamyonet çarpıştı: Kazada biri itfaiye eri 2 kişi öldü.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Aslanlı köyündeki bir yangın ihbarı alan itfaiye ekipleri Hayri Tekdemir'in kullandığı 01 RS 010 plakalı itfaiye aracı ile köye doğru siren çalarak yola çıktı. Yangına giden itfaiye aracı Seyhan Mercan'ın kullandığı 01 B 8886 plakalı kamyonet Çevre Yolu Güneri Caddesi kavşağında çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile devrilen itfaiye aracında bulunan itfaiye eri Halit Yıldırım (29) ile kamyonetin sürücüsü Seyhan Mercan (26) olay yerinde hayatını kaybetti. İtfaiye aracından yaralı olarak çıkartılan Abdullah Atıcı (47) ile Hayri Tekdemir (45) ambulans ve özel araçla Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Hayri Tekdemir Adana'ya sevk edildi. Diğer yaralının tedavisi ise devam ediyor.

Olay yerinde çevre güvenliği alan polisler ikinci bir kaza olmaması için vatandaşları uyardı.

Kamyonet sürücüsü Seyhan Mercan, sıkıştığı kamyonetten 45 dakikalık bir çalışma ile iş makinesi yardımı ile ceset kamyonetten çıkartıldı. Cesetler Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken ölen Seyhan Mercan ve Halit Yıldırım'ın yakınları kaza yerine gelerek sinir krizleri geçirdiler. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kozan'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement