Kozan sokakları Türk bayrakları ile donatıldı - Son Dakika
Güncel

Kozan sokakları Türk bayrakları ile donatıldı

Kozan sokakları Türk bayrakları ile donatıldı

Kozan Belediyesi, Kozan kaymakamlığı ve kolluk güçleri, Kozan'da esnaflara Türk bayrağı dağıttı.

22.04.2020 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozan Belediyesi, Kozan kaymakamlığı ve kolluk güçleri, Kozan'da esnaflara Türk bayrağı dağıttı.

Yeni tip Korona virüs salgını nedeniyle bu yıl evlerde kutlanılacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Kozan Belediyesi ve Kozan Kaymakamlığı öncülüğünde iş yerlerine kolluk güçleri ve zabıta ekipleri ile birlikte esnafa Türk bayrağı dağıttı.

Belediye, ilçe jandarma komutanlığına bağlı ekipler, emniyet müdürlüğü ekipleri ve zabıta ekipleri Saimbeyli Caddesi, Hal Sokak ve Hazer Sokaktaki esnaflara Türk bayrağı dağıttı. İşyerleri ay yıldızlı bayraklar ile donatılırken bu yıl korona virüs nedeni ile 23 Nisan töreni çelenk töreni ile son bulacak. Vatandaşlar ve çocuklar, evlerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramını kutlayacak.

Bayrak dağıtımı ile ilgili açıklama yapan Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Arif Dağlı, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı öncesi Kaymakamımız Şafak Gürçam'ın önderliğinde İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma komutanlığı ve Zabıta personellerimiz ile esnaflarımıza bayraklarımızı dağıtıyoruz, esnaflarımız iş yerlerinin camlarına bayraklarını assın ilçemiz ay yıldızlı bayraklar ile bu anlamlı güne katılsın" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kozan sokakları Türk bayrakları ile donatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement