Kozlu İhl Öğrencilerine Tablet Bilgisayar - Son Dakika
Yerel

Kozlu İhl Öğrencilerine Tablet Bilgisayar

Kozlu İhl Öğrencilerine Tablet Bilgisayar

Fatih Projesi kapsamında Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde İmam Hatip Lisesi (İHL) 9. sınıf öğrencilerine tablet bilgisayar dağıtımı yapıldı.

24.03.2014 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih Projesi kapsamında Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde İmam Hatip Lisesi (İHL) 9. sınıf öğrencilerine tablet bilgisayar dağıtımı yapıldı.

Tablet dağıtımına, Kozlu Belediye Başkan Vekili Fikret Korkmaz, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, Kozlu İHL Müdürü Muhammet Sofuoğlu, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök yaptığı açıklamada, "Tüm Türkiye'de olduğu gibi yeni kurulan ilçemiz Kozlu'muzda da tablet dağıtımları başlamıştır. Kozlu'muzda İmam Hatip Lisesi, Kozlu Lisesi ve Kozlu Anadolu Lisesi'nde bugün itibariyle öğretmen ve öğrencilerimize 9. sınıf olmak üzere tamamına tabletleri dağıtılmış olacaktır. Devletimiz gerçekten son zamanlarda eğitime büyük katkılarda bulunmaktadır. Çağımızın gereği olan, öğrenmeyi kolay yoldan daha çabuk bir şekilde sağlayan tablet ve akıllı tahtalarımızla eğitim ve öğretime yeni bir ivme kazandırılmıştır. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Siz değerli öğrencilerimize de başarılar diliyorum. Bütün öğrencilerimiz bilgisayar ve tablet kullanmayı zaten biliyorlar. Bu anlamda da çabuk uyum sağlayacaklarını inanıyorum" dedi. Kozlu Belediye Başkan Vekili Fikret Korkmaz da, tabletleri oyun oynama amacıyla değil eğitim için kullanılması gerektiğine dikkat çekerek, hayırlı uğurlu olmasını diledi. Daha sonra konuşma yapan Kozlu İHL Müdürü Muhammet Sofuoğlu ise "Büyük bir proje olan Fatih Projesi kapsamında çocuklarımıza inşallah bugün tablet dağıtımı yapılacak. Tabletler sayesinde çocuklar ellerinin altında bütün bilgileri bulabilecekler. Öğrencilerimize ve Türk halkına hayırlı olsun diyorum" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından öğrencilere tablet dağıtımı yapıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kozlu İhl Öğrencilerine Tablet Bilgisayar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement