Kozluk'ta Şehit Polis Nedim Erbay Kütüphanesi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Kozluk'ta Şehit Polis Nedim Erbay Kütüphanesi Açıldı

Batman'ın Kozluk ilçesinde, Şehit Polis Nedim Erbay adına düzenlenen Z- Kütüphane törenle yapıldı.

09.02.2018 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Kozluk ilçesinde, Şehit Polis Nedim Erbay adına düzenlenen Z- Kütüphane törenle yapıldı.

İçişleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Batman Emniyet Müdürlüğünce Kozluk Kız Yatılı Bölge Ortaokulunda kurulan kütüphanenin açılışına, Vali Ahmet Deniz, Batman Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, Kaymakam Osman Bilici, Kozluk Belediye Başkanı Mehmet Veysi Işık, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar ve diğer yetkililer katıldı.

Vali Deniz, törende yaptığı konuşmada, kütüphaneye şehit polis memuru Nedim Erbay adının verilmesinin anlamlı olduğunu söyledi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na da değinen Deniz, "Hainler ne yaparlarsa yapsınlar bu milleti dize getiremeyeceklerini hep beraber dünyaya haykırıyoruz. Çanakkale'de saldırdılar, dize getiremediler. O gün bu milleti dize getiremeyenler, 15 Temmuz'da içimizde yetişen hainleri üzerimize saldılar, aynı şeyi bölücü terör örgütü içinde yapıyorlar. Şimdi ülkemizin Güneyinde bir terör koridoru oluşturmaya çalışıyorlar. Bizim Zeytin Dalı Harekatımız Kürt kardeşlerimize yapılan bir operasyon değildir. Tamamen terör örgütlerine karşı yapılan bir operasyondur." dedi.

Vali Deniz ve beraberindekiler daha sonra açılışı yapılan kütüphaneyi gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kozluk'ta Şehit Polis Nedim Erbay Kütüphanesi Açıldı - Son Dakika


Advertisement