Kozmetik Fabrikasında Korkutan Yangın - Son Dakika
3. Sayfa

Kozmetik Fabrikasında Korkutan Yangın

Kozmetik fabrikasında korkutan yangınTEKİRDAĞ - Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde yer alan Velimeşe Organize Sanayii Bölgesi içerisinde faaliyet gösteren kozmetik fabrikasında nedeni ilk anda tespit edilemeyen yangın meydana geldi.

18.07.2018 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozmetik fabrikasında korkutan yangın

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde yer alan Velimeşe Organize Sanayii Bölgesi içerisinde faaliyet gösteren kozmetik fabrikasında nedeni ilk anda tespit edilemeyen yangın meydana geldi.

Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi. Ayrıca jandarma ekipleri bölgede güvenlik tedbiri aldı. Ergene kaymakamı Fatih Kızıltoprak 50 işçi bulunan fabrikadaki işçilerin tamamının tahliye edildiğini, herhangi birinin yaralanmadığını ve can kaybının yaşanmadığını kaydetti. CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de yangının yaşandığı yere gelerek yetkilerden bilgi aldı.

"Yüzlercesi etrafa saçıldı"

Kozmetik fabrikasında bulunan deodorant ve parfüm şişeleri yangın sırasında birbiri ardına patlayarak etrafa saçıldı. Dumandan etkilenen bir itfaiye erine sağlık ekipleri müdahale etti.

Kozmetik Fabrikasında Korkutan Yangın
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kozmetik Fabrikasında Korkutan Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement