KPMG Türkiye hukuk ekibine yeni ortak - Son Dakika
Güncel

KPMG Türkiye hukuk ekibine yeni ortak

KPMG Türkiye, yoluna yeni ortaklarla güçlenerek devam ediyor. Yusuf Gökhan Penezoğlu Vergi Bölümü Hukuk Şirket Ortağı olarak KPMG Türkiye ekibine katıldı.

29.08.2016 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vergi ihtilafları, şirket yeniden yapılandırmaları, gayrimenkul hukuku konularında uzman olan Yusuf Gökhan Penezoğlu, sermaye piyasaları ve şirketler hukuku hakkında da deneyim sahibi bir hukukçu.

Yusuf Gökhan Penezoğlu yeni görevinde risk incelemeleri, özelge talepleri, gümrük ve ticaret hizmetleri, vergi incelemesi süreç yönetimi, uzlaşma süreç yönetimi, vergi davaları, alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemleri ve gümrük ihtilafları alanlarında hizmetlerden sorumlu olacak.

Dokuz Eylül Üniversitesi, Hukuk Fakültesi'nden 2000 yılında mezun olan Penezoğlu, yüksek lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Hukuk bölümünde 2004 yılında tamamladı. Yusuf Gökhan Penezoğlu'nun Robert Kennedy College'den uluslararası vergilendirme alanında da lisans sonrası diploması bulunuyor.

Çalışma hayatına 2000 yılında Arthur Andersen'de avukat olarak başlayan Penezoğlu 2003-2015 yılları arasında Ernst & Young Türkiye'de görev aldı. 2011-2015 yılları arasında aynı firmada şirket ortağı unvanını üstlendi. 2015 yılında ise Ağaoğlu Şirketler Grubu'na transfer olan Penezoğlu, Grup Hukuk ve Vergi İşleri Başkanı & İcra Kurulu Üyesi olarak görev aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KPMG Türkiye hukuk ekibine yeni ortak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement