"Kral Midas Kısa Film Ödülleri" - Son Dakika
Yerel

"Kral Midas Kısa Film Ödülleri"

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştiren Uluslararası Eskişehir Kral Midas Kısa Film Festivali, düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

16.05.2011 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştiren Uluslararası Eskişehir Kral Midas Kısa Film Festivali, düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, festival kapsamında 172 kısa film ve iki tiyatro oyunu sanatseverlerle buluştu.

Eskişehir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Kral Midas Kısa Film Ödülleri " töreninde 14 dalda toplam 26 ödül sahiplerini buldu.

Sermet Yeşil ve Selin Gündoğdu'nun sunuculuğunu yaptığı gecede, pek çok sanatçının yanı sıra jüri üyelerinden " Şenay Gürler, Korel Cezayirli, Tolga Karaçelik, Fethi Kaba ve Erdem Gösterişli" gibi isimler de yer aldı.

Festivalde ödül alanlar şöyle:

"En iyi Kurmaca Film: Vakit - Erkan Kolçak Köstendil, Kral Midas Özel Ödülü: Pera Berbange - Arin İnan Arslan, Kral Midas Seyirci Ödülü: Film ya da Film - Şükrü Apaydın, En iyi Kurmaca 2. Film: Bisiklet - Serhat Karaaslan, En iyi Kurmaca 3. Film: İkilem - Eray Dinç, En iyi Animasyon Film: Control - Davut Toy, Emrah Özçelik, Şerif Yıldırım, En iyi Animasyon 2. Film: Metamorfoz - Mervenur Ülcan, En iyi Animasyon 3. Film: Uzay Memuru - Ehan Şule, En iyi Belgesel Film: Musa Ak - Mada, En iyi Belgesel 2. Film: Kapak Olsun - Burak Serkan Çetinkaya, En iyi Belgesel 3. Film: Besinlerin Oksitlenmiş Kalıntısı - Orçin Uzun, En iyi Deneysel Film: Pierrot Yaşayan Heykel - Gökçe Pehlivanoğlu, En iyi Deneysel 2. Film: Normal - Süleyman Demirel, En iyi Deneysel 3. Film: İnfantil Amnezi - Can Mengilibörü, En iyi Yönetmen: Vakit - Erkan Kolçak Köstendil, En iyi Senaryo: Oyun - Seyit Çolak, En iyi Erkek Oyuncu: Top - Altan Gördüm, En iyi Kadın Oyuncu: Film ya da Film - Selen Uçer, En iyi Görüntü Yönetmeni: Kalıcı Hasarlar, Ansiklopedisi - Dağhan İş, En iyi Sanat yönetmeni: Rüya Rüya İçindir - Seda Yıldız, En iyi Kurgu: Kalıcı Hasarlar Ansiklopedisi - Dağhan İş, En iyi Müzik: Cevdet Bey'in Karanfili - Ata Gürer. "

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Kral Midas Kısa Film Ödülleri' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement