Tanju Çolak AK Parti'den Aday Adayı Oldu - Son Dakika
Güncel

Tanju Çolak AK Parti'den Aday Adayı Oldu

Eski milli futbolcu ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak, AK Parti İzmir İl Başkanlığına gelerek İzmir 1. bölgeden milletvekili aday adayı oldu.

29.04.2018 16:25  Güncelleme: 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Milli Futbolcu ve Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, AK Parti İzmir İl Başkanlığına gelerek İzmir 1. bölgeden milletvekili aday adayı oldu. 'Kral Tanju' lakaplı futbolcu, "Biz bağlılığımızı bildirmek için tekrar adaylığımızı koyduk" dedi.

AK Parti'de siyaset yapma kararını ilk kez 2014 yılında Urla Belediye Başkanlığı aday adayı olarak ortaya koyan, ardından 2015 seçimlerinde İstanbul'dan milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan eski Milli Futbolcu ve Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, 24 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçiminde İzmir 1. bölgeden milletvekili aday adayı oldu. AK Parti İzmir İl Başkanlığına gelerek başvurusunu yapan Çolak'ı, spor kulüpleri ve sivil toplum kuruluşlarından temsilciler de yalnız bırakmadı.

Tanju Çolak AK Parti'den Aday Adayı Oldu

"SPORCU KİŞİLİĞİ, DURUŞU BENİ ÇOK ETKİLİYOR"

Başvuru sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çolak, "İzmir'i çok seviyorum, İzmir'e aşığım. 2014'ten bu yana tüm seçimlerde hep İzmir'de oldum. İzmir'e yabancı değilim, Urla'da yazlık evim var. Milletvekillerimizle seçim çalışmalarına katıldım. Halkın teveccühü, sıcaklığı o kadar güzel ki bu süreçte Cumhurbaşkanımızın yanında olma ihtiyacını hissettim. Sporcu kişiliği, duruşu beni çok etkiliyor. Biz bağlılığımızı bildirmek için tekrar adaylığımızı koyduk. Görev verilsin, verilmesin hiç önemli değil. Biz bağlılığımızı bildirmek için bugün buradayız" diye konuştu.

Tanju Çolak AK Parti'den Aday Adayı Oldu
Tanju Çolak AK Parti\'den Aday Adayı Oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tanju Çolak AK Parti'den Aday Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (57)

  • troll savar: izmiri kazanmak için nekadar yalaka ünlü var izmirden aday 56 16 Yanıtla
  • VATANSEVER: tuvalete oturmasını bile bilmeyen gevşek burada onu bunu eleştiryiyor şeker fabrikaları köprüler hastaneler havaalanları belediyeler istanbulda milyarlık arsaları beleşe satan ibb başkanı köprülere ödenen paralar yandaşlara ödenen kiralar emekliden çalıp süriyelilere verilen paralar faiz lobisine ödenen 150 milyar dolar ulan gevşek bu paralar nerede aklın alıyormu senin memleket batmış memelekette dolar avro uçmuş makarna kömür karşılığında yorum yazma burada 16 1 Yanıtla
  • Digorlu: KRAL MI NE KRALI ... HANGİ KRAL KAÇAKÇI KRAL MI 13 0 Yanıtla
  • Hakli : Jet fadilin has adami yakisir izmire 7 5 Yanıtla
  • fani murat: hayırlı olsun 3 8 Yanıtla
  • yasar: tam kendisine layık yerini bulmuş,çöküntünün işaretleri. 8 2 Yanıtla Halil: Beyni,alkolden kirli süngere dönmüş ayyaşlar millet vekili oluyorda birakta oda olsun.ama seninderdin Ak partiden olması .yoksa sevdiğin partiden olsa göbek atardın. 1 0
  • ultra: bu mafya bozuntusunun ne işi var adaylıkta bu şağızlar aday olduğu sürece akp oy yok 8 1 Yanıtla
  • kerim: Eski kaçakçının millet vekilliğinde ne işi var kepaze ettiniz ülkeyi Allah belanızı versin 9 0 Yanıtla
  • ADAM: O DEĞİLDE YİNE ÇIKTI ORTAYA KRALL BOZUNTUSU BUDA FETÖCÜ DEĞİLMİYDİ 8 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement