Kral TV En İyileri Ödüllendirdi - Son Dakika
Magazin

Kral TV En İyileri Ödüllendirdi

Kral TV En İyileri Ödüllendirdi

Önceki gün 18'incisi düzenlenen Kral Müzik Ödülleri, müzik dünyasının dev isimlerini bir araya getirdi.

02.05.2012 06:03  Güncelleme: 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kral Yayın Grubu tarafından bu yıl 18'incisi düzenlenen Kral Müzik Ödülleri, önceki akşam İstanbul Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi.

Müzik dünyasının yıldızlarını bir araya getiren gecede Kenan Doğulu, önümüzdeki günlerde çıkaracağı yeni albümünün çıkış şarkısı 'Bal Gibi'yi ilk kez seslendirdi. Ünlü sanatçıya sahnede, abisi Ozan Doğulu da eşlik etti.

SÜPERSTAR DAMGASI

Geceye damgasını; 'En İyi Kadın Sanatçı', 'En İyi Albüm' ve 'En İyi Şarkı' ödüllerini alan Süperstar Ajda Pekkan vurdu. Pekkan'ın 'Farkın Bu' albümü, gecede toplam sekiz ödül kazandı. Geceden diğer notlar ise şöyle:

En İyi Erkek Sanatçı Ödülü'nü alan Murat Boz'un "Geçen yıl 'En İyi Çıkış', bu yıl 'En İyi Erkek Sanatçı' ödüllerini aldım; umarım seneye 'En İyi İniş' ödülünü almam" demesi salonu kahkahaya boğdu. Boz sanhede, sevgilisi Eliz Sakuçoğlu'na da "Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır; seni seviyorum" diye seslendi.

Demet Akalın; bir ödülü birlikte sunan Tolgahan Sayışman ve Sinem Kobal'ı birbirlerine çok yakıştırdı ve duygularını Twitter'dan "Birbirlerine çok yakıştılar, acaba çıkarlar mı?" diyerek paylaştı. Akalın ayrıca, 'En İyi Kadın Sanatçı' dalında yarıştığı gecede ödülü Ajda Pekkan'ın alacağını önceden hissettiğini söyledi ve "Ben bu gece hak edeni alkışlamaya geldim" dedi.

'En İyi Çıkış Yapan Sanatçı' ve 'En İyi Düet' dallarında yarıştığı geceden eli boş dönen Sinan Akçıl ise şöyle konuştu: "Benim için fark etmez. Gece boyunca bir yanımda Orhan Gencebay, bir yanımda İbrahim Tatlıses vardı; daha ne isterim. Benim için en büyük ödül, sevenlerimin benim için dışarıda açtığı 20 metrelik pankart oldu."

Ebru Gündeş, birçok ünlü gibi basına görünmemek için, törenin yapıldığı salona arka kapıdan girdi.

KATEGORİ DIŞI

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Kıvırcık Ali'ye verilen Özel Ödül'ü oğlu Eren Özütemiz aldı ve "Babam bu törene dört kez katılmış fakat ödül alamamıştı. O öldükten sonra ödülünü almak bana nasip oldu" dedi.

Pınar Aylin, gecenin en çok ödül alan ismi olan Ajda Pekkan için "Bence Ajda Pekkan kategori dışı; bir eşi benzeri yok" dedi.

Şarkıcı Tuğba Ekinci, sevgilisiyle katıldığı gecede önce ödül alacak isimler için ayrılan VIP bölümünde oturmak istedi ama seyirci bölümünde oturmak zorunda kalınca, törenden erken ayrıldı.

"ARTIK ÖDÜLLERİ KENDİM ALACAĞIM"

Gecede 'En İyi Çıkış Yapan Sanatçı' ödülünü alan Halil Sezai, "Genellikle ödül almaya gitmiyordum ama yapımcım Ahmet Çelenk'in nasıl aldığını gördünüz. ya da ödülü hiç almıyor" dedi. Sezai, kendisi ile dalga geçildiği için, yapımcısının ödülü almadığı Pal FM Müzik Ödülleri törenine göndermede bulundu.

Gecenin ilk ödülünü Halil Sezai'ye vermek için sahneye çıkan Zerrin Özer'in, ortamı ısıtmak ve heyecanını yenmek için fıkra anlatması kahkahalara neden oldu. Özer, yaz aylarında bir maxi single çıkaracağını, ardından da Bodrum'a yerleşeceğini söyledi.

"ALLAH BENİ SİZE BAĞIŞLADI"

Geçtiğimiz yıl 'Onur Ödülü'ne layık görülen ama uğradığı silahlı saldırı yüzünden ödülünü almaya gidemeyen İbrahim Tatlıses, ödülünü bu yılki törende Orhan Gencebay'ın elinden aldı. Ödülü alırken elindeki bastonu atan Tatlıses, "Allah beni size, sizi de bana bağışladı" deyip Gencebay'ın elini öptü. Ünlü sanatçı, Twitter şöhretlerini de eleştirdi ve "Twitter çıkalı işin suyu çıktı" dedi.

KRAL MÜZİK ÖDÜLLERİ

En İyi Şarkı: Ajda Pekkan-' Yakar Geçerim'

En İyi Söz: 'Yakar Geçerim'- Tarkan

En İyi Müzik: 'Yakar Geçerim'-Tarkan

En İyi Albüm: Ajda Pekkan-' Farkın Bu'

En İyi Kadın Sanatçı: Ajda Pekkan

En İyi Erkek Sanatçı: Murat Boz

En İyi Grup: Model

En İyi Klip: 'Vay'-Sinan Tunçay & Sevil Kaynak

En İyi Proje: '12 Düet'- Nilüfer

En İyi Remix: 'Arada Sırada'-Burak Yeter

En İyi Çıkış Yapan Sanatçı: Halil Sezai

En İyi Dizi Müziği: 'Muhteşem Yüzyıl'- Fahir Atakoğlu & Soner Akalın

En İyi Film Müziği: 'Aşk Tesadüfleri Sever'- Mehmet Günsür & TNK

En İyi Düet: 'Erkekler Ağlamaz'-Nilüfer & Şebnem Ferah

En İyi Enstrümantal Albüm: ' Sound of İstanbul Vol.1'-Ömer Faruk Tekbilek

Nielsen Radyolarda En Çok Çalan Şarkı: 'Direniyorum'- Rafet El Roman

Nielsen Radyolarda En Çok Çalan Şarkıcı: Serdar Ortaç

MÜYAP Fiziki Satış Ödülü: Ajda Pekkan-'Farkın Bu'

MÜYAP Dijitalde En Çok Dinlenme/İndirilme: 'Şıkır Şıkır'- Gülben Ergen & Mustafa Sandal

Kral TV & Kral FM Özel Ödülü: Ebru Gündeş-Sibel Can-Kıvırcık Ali-Bülent Ersoy

Yaşam Boyu Onur Ödülü: Zülfü Livaneli

Meslek Onur Ödülü: Orhan Boran

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kral TV En İyileri Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement