Kremlin'den Erdoğan ile Putin Görüşmesi Hakkında "Çok Önemli" Vurgusu - Son Dakika
Güncel

Kremlin'den Erdoğan ile Putin Görüşmesi Hakkında "Çok Önemli" Vurgusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın Rusya'da Putin ile yapacağı görüşme öncesi bir açıklama yapan Kremlin, görüşmeyi "çok önemli" olarak yorumlarken, ana konuların Suriye ve S-400 füzeleri olduğu belirtildi.

02.05.2017 20:34  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugün Almanya Başbakanı Merkel'i ağırlayan ve Suriye konusunu masaya yatıran Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yarın da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırlayacak.

Kremlin Basın Sözcüsü Dmitri Peskov, Putin ile Erdoğan'ın Soçi'deki görüşmelerinde askeri teknik işbirliğine ilişkin konuları detaylı bir şekilde ele alacaklarını bildirdi.

"ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞECEK"

Peskov, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yarın Soçi'ye Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geliyor, çok önemli bir görüşme gerçekleşecek" ifadesini kullandı.

Peskov sözlerine şu şekilde devam etti: "Türk tarafı Suriye sorununu ve askeri teknik işbirliği dahil olmak üzere ikili işbirliğini görüşmek istediğini dile getirdi. Aynı zamanda diğer uluslararası ve bölgesel konularda da fikir alışverişi yapılacak."

S-400'LER DE MASADA

Gazetecilerin "S-400 sistemlerinin sevkiyatı ve Türkiye için kredi konularına değinilecek mi?" sorusu üzerine Peskov, "Askeri teknik işbirliği detaylı biçimde görüşülecek" cevabını verdi.

Kremlin\'den Erdoğan ile Putin Görüşmesi Hakkında "Çok Önemli" Vurgusu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kremlin'den Erdoğan ile Putin Görüşmesi Hakkında 'Çok Önemli' Vurgusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement