Kristal Elma Ödülleri'nde 64 Ödül Daha Sahibini Buldu - Son Dakika
Güncel

Kristal Elma Ödülleri'nde 64 Ödül Daha Sahibini Buldu

Bu yıl 28'inci kez düzenlenen Kristal Elma Yaratıcılık Yarışması'nda Film, TV, Sinema, Dijital, Kampanyalar ve Entegre Kampanyalar ödülleri ve üç büyük ödül daha sahiplerini buldu.

07.10.2016 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uniq İstanbul ve Volkswagen Arena'da devam eden Kristal Elma Festivali'nin ikinci akşamında 64 ödül dağıtıldı. Film - TV, Sinema kategorisinde büyük ödül Meyhanedeyiz.biz için gerçekleştirdiği "Yeniden Gidersin" filmiyle BLAB'ın, Dijtial kategorilerdeki büyük ödül Unilever Türkiye "Axe One Song Stand" kampanyasıyla Manajans J. Walter Thompson'ın ve Kampanyalar dalında ise büyük ödül A101 "A Şıkkı" çalışmasıyla Concept'in oldu. Kristal Elma Yaratıcılık Yarışması'nda film ve kampanyalar kategorileri değerlendirmeleri Kerem Özkut başkanlığındaki seçici kurulda, dijital işler ise Umut Özsayar başkanlığında değerlendirildi. Böylece Kristal Elma süresince toplamda 11 kategoride 150 ödül verildi.

Kristal Elma Festivali'nin ikinci gecesinde de yoğun ilgi gören Kristal Elma Yaratıcılık Yarışması Ödül Töreni, 64 ödülü sahipleriyle buluşturdu. Bölge, Doğrudan Pazarlama, Radyo, Açıkhava, Basın, Medya, Uygulamada Mükemmellik dallarında verilen ödüller ardından, bu gece de Film - TV & Sinema, Dijital, Kampanyalar ve Entegre Kampanyalar dalında ödüller dağıtıldı. Böylece Kristal Elma Yarışması'nda iki günde 11 kategoride toplam 150 ödül takdim edilmiş oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kristal Elma Ödülleri'nde 64 Ödül Daha Sahibini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement