Kristen'ın Aşkını Arkadaşı Çaldı - Son Dakika
Magazin

Kristen'ın Aşkını Arkadaşı Çaldı

Kristen\'ın Aşkını Arkadaşı Çaldı

Kristen Stewart, ihanetin en büyüğünü yakın arkadaşı Katy Perry'den gördü.

19.06.2013 06:03  Güncelleme: 08:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Etme bulma dünyası! Son bir yıldır evli bir yönetmenle yaşadığı ilişkiyle ismi anılan oyuncu Kristen Stewart, ihanetin en büyüğünü yakın arkadaşı Katy Perry'den gördü. Sık sık kız kıza zaman geçirdiği ve sevgilisi Robert Pattinson ile yaşadığı ilişki hakkındaki tüm detayları paylaştığı Perry, Pattinson'ın kalbini çaldı. People dergisi, Kristen Stewart vasıtasıyla tanışan ve sık sık galalarda karşılaşan Katy Perry ve Robert Pattinson'ın bir süredir yakın bir şekilde görüştüklerini yazdı.

TESELLİ ETMİŞ...

Dergiye konuşan Stewart'a yakın bir kaynak, "Kristen, Katy'ye hayatı hakkında her detayı anlatıyordu. Sonunda Katy, Kristen hakkında bildiği her şeyi Robert'e anlatmış. Robert'i teselli etmek de, tabii ki Katy'ye kaldı. Kristen ile olan arkadaşlığına rağmen Robert ile yakınlaşmaktan utanmamasını anlayamıyorum" dedi.

DÖRT YILIN SONU

'Twilight' filminin setinde tanışan Kristen Stewart ve Robert Pattinson, dört yıldır birlikteydi. İki oyuncunun ilişkileri Stewart'ın; Pattinson'ı, yönetmen Rupert Sanders ile aldatmasından sonra ciddi bir yara aldı.

YAKIN ARKADAŞTILAR

Fiziksel görünümleri de birbirlerine ikiz kardeş kadar benzeyen Kristen Stewart ve Katy Perry, yıllardır yakın arkadaştı. İki yıldız, birçok Hollywood etkinliğinde beraber görüntülenmişti.

GÖZÜ VARMIŞ

Kendinden yaşça büyük Russell Brand ile sorunlu bir evlilik yaşayan ve boşanmasının ardından mutluluğu John Mayer'da da bulamayan Katy Perry'nin, uzun zamandır Robert Pattinson'ı beğendiği söyleniyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kristen'ın Aşkını Arkadaşı Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement