Real Madrid'de Zidane Sesleri - Son Dakika
Spor

Real Madrid'de Zidane Sesleri

Real Madrid'de Barcelona hezimetinden sonra koltuğu sallanmaya başlanan Benitez'in yerine Zidane ismi ön plana çıktı.

23.11.2015 12:07  Güncelleme: 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 12. haftasında Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan El Clasico'da Barcelona'ya 4-0 yenilen Real Madrid, çok ciddi bir yönetim krizine girdi.

ERKEN SEÇİME GİDİLEBİLİR

Real Madrid Kulübü'nde 2009'da ikinci kez başkanlığa gelen Florentino Perez, ilk defa taraftarı tarafından eleştirilerek, El Clasico yenilgisinin ardından istifaya çağrıldı. İspanyol basını, Perez'in ve teknik direktör Rafael Benitez'in geleceğinin 25 Kasım Çarşamba günü UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynanacak Shakhtar Donetsk maçına ve kulübün yeni yönetmeliğine karşı açılan davadan çıkacak sonuca bağlı olduğunu savundu. Real Madrid'de mevcut yönetim kurulunun değiştirdiği yönetmeliğin bazı kulüp üyelerinin itirazı sonucunda çarşamba günü mahkeme kararıyla iptal edilmesi olasılığında, Florentino Perez'in erken seçime gidebileceği öne sürüldü.

FUTBOLCULAR, BENİTEZ'E GÜVENMİYOR

Öte yandan Real Madrid yönetiminin şimdilik teknik direktör Rafael Benitez'e güvendiği ve onunla devam etme kararı aldığı yazılsa da Shakhtar Donetsk maçının İspanyol teknik adamın kaderini belirleyebileceği iddia edildi. Marca gazetesi, Benitez için "devam edecek" ifadesini manşetine çıkarsa da "Florentino, Benitez'e kefil oldu ve soğuk kanlı olunmasını istedi ama futbolcular teknik adama güvenmiyor." diye yazdı.

TAKIM KONTROLSÜZ

İç sayfasında "Onu istemiyorlar." ifadesini kullanarak Benitez'i işaret eden İspanyol spor gazetesi, Real Madrid'deki futbolcuların teknik direktör Benitez'in oyun sisteminden memnun olmadığını ve İspanyol teknik adamla diyalog kurmakta zorlandıkları iddiasını ortaya attı. Bazı kulüp yöneticilerinin de "takım kontrolsüz" görüşünü paylaştıkları belirtildi.

ZİDANE SESLERİ

İspanyol spor basını, Benitez'in gönderilmesi halinde ilk alternatifi şu anda Real Madrid'in alt takımı olan ve 3. ligde mücadele eden Castilla'yı çalıştıran eski Fransız futbolcu Zinedine Zidane olarak gösterdi.

ZİDANE: ŞİMDİLİK BURADAYIM

Üçüncü lig 2. grupta 2. sırada olan Castilla'nın lider Barakaldo ile golsüz berabere kaldığı maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında hiç olmadığı kadar gazeteciyi karşısında bulan Zidane, Benitez'in yerine geçme olasılığıyla ilgili yöneltilen sorulara "Ben Castilla'nın, Benitez de Madrid'in teknik direktörü ve böyle her şey iyi. Burada yaptıklarımdan memnunum. Şimdilik buradayım ve Castilla'yı çalıştırmak için kalacağım. Geçen yıl eksiklerim vardı. Şimdi de var. A takımın başına geçmek için çok zaman gerekiyor. Yavaş yavaş teknik direktör olarak kendimi geliştiriyorum ve acelem yok. Ne geçmişe ne de geleceğe bakıyorum." cevabını verdi.

Bu arada Real Madrid'in yıldız futbolcularından Cristiano Ronaldo'nun ve yedek kaldığı için huzursuz olan Isco ile Casemiro gibi isimlerin takımdan ayrılmak istedikleri yönünde haberler de İspanyol spor gazetelerinde yer aldı.

Real Madrid\'de Zidane Sesleri
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Real Madrid'de Zidane Sesleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • 53: Gerçek efsane zidane dır 12 0 Yanıtla

Advertisement