Ktb'den Vatandaşa Etli Pilav İkramı - Son Dakika
Yerel

Ktb'den Vatandaşa Etli Pilav İkramı

Ktb\'den Vatandaşa Etli Pilav İkramı

Kayseri'de geleneksel olarak düzenlenen Ahilik Haftası kutlamalarında Kayseri Ticaret Borsası etli pilav dağıttı.

18.09.2012 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de geleneksel olarak düzenlenen Ahilik Haftası kutlamalarında Kayseri Ticaret Borsası etli pilav dağıttı.

Mimarsinan Parkı'nda düzenlenen Ahilik Haftası kutlamalarına Vali Şerif Yılmaz, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer, Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Tekin, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu, İl Müftüsü Ali Maraşlıgil ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kayseri Ticaret Borsası Başkan Vekili Ahmet Tekin, "Ahilik en küçük örgütten en büyüğüne kadar karşılıklı saygı ve sevgiyi sosyal dayanışma ve yardımı temel ilke sayan, din ve ahlak kurallarına sıkı sıkıya bağlı, bir anlayışın simgesidir.

Ahilik Teşkilatı'nın kurucusu Ahi Evran, sanatın, ticaretin ve mesleğin kökleri çok eskilere uzanan, yüzyıllar boyu toplumumuzun sosyal ve ekonomik omurgasını oluşturan Bu örgütlenme şeklini bizlere miras bırakmıştır. Hangi çağda ve yerde olursa olsun toplumda en önemli konu, o toplumun sosyal ve ekonomik durumunun ahlakla bütünleşerek yükselmesidir. Bu açıdan Ahilik Toplumsal kimliğimiz açısından daima sahiplenmemiz gereken bir kültürdür." diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ktb'den Vatandaşa Etli Pilav İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement