Kto'da 'Türkiye'de Demokrasi ve Avrupa Birliği'nin Etkisi' Konuşuldu - Son Dakika
Yerel

Kto'da 'Türkiye'de Demokrasi ve Avrupa Birliği'nin Etkisi' Konuşuldu

Kto\'da \'Türkiye\'de Demokrasi ve Avrupa Birliği\'nin Etkisi\' Konuşuldu

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Avrupa Birliği Bilgi Merkezi tarafından Uluslararası Demokrasi Günü dolayısıyla insan hakları konusunda bilinç oluşturulması ve tartışılması amacıyla ’Türkiye’de Demokrasi ve Avrupa Birliği’nin Etkisi’ konulu seminer düzenlendi.

17.09.2015 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Avrupa Birliği Bilgi Merkezi tarafından Uluslararası Demokrasi Günü dolayısıyla insan hakları konusunda bilinç oluşturulması ve tartışılması amacıyla 'Türkiye'de Demokrasi ve Avrupa Birliği'nin Etkisi' konulu seminer düzenlendi.

KTO Avrupa Birliği Bilgi Merkezi tarafından Uluslararası Demokrasi Günü dolayısıyla 'Türkiye'de Demokrasi ve Avrupa Birliği'nin Etkisi' konulu seminer düzenlendi. 'KTO Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere, Kayseri Barosu avukatlarından Ferhat Çakır ve Prof. Dr. Bekir Berat Özipek konuşmacı olarak katıldı.

İlk olarak konuşan Avukat Ferhat Çakır, 'Türk demokrasi tarihi, gelişimi ve Avrupa Birliği yansımaları' konusunda katılımcılara bilgiler verirken, bir diğer konuşmacı Prof. Dr. Bekir Berat Özipek de, 'Avrupa Birliği Türkiye Çerçevesinde demokrasi ve insan hakları' konulu konuşmasını yaptı.

Düzenlenen seminer, katılımcıların konuşmacılara sordukları sorular ile sona erdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kto'da 'Türkiye'de Demokrasi ve Avrupa Birliği'nin Etkisi' Konuşuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement