Kto'dan Ücretsiz Dış Ticaret Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Kto'dan Ücretsiz Dış Ticaret Eğitimi

Kayseri Ticaret Odası (KTO) ve Erciyes Teknopark Avrupa İşletmeler Ağı işbirliğiyle ücretsiz dış ticaret eğitim programları düzenlenecek.

30.01.2018 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Ticaret Odası (KTO) ve Erciyes Teknopark Avrupa İşletmeler Ağı işbirliğiyle ücretsiz dış ticaret eğitim programları düzenlenecek.

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, KOBİ'lere yönelik düzenlenen dış ticaret eğitimleri için üyelerine katılım çağrısında bulundu.

KTO üyelerinin dış ticaret işlemlerini daha hızlı, etkin ve başarılı şekilde gerçekleştirmelerine yardımcı olmak amacıyla eğitim programını düzenlediklerini vurgulayan Hiçyılmaz, şunları kaydetti:

"Firmalarımızın ihtiyacına yönelik olarak dış ticaret elemanlarının iş dünyasına kazandırılması öncelikli hedefimizdir. Bu nedenle KOBİ'lere yönelik olarak, ihracata yönelik ürün ve müşteri profili tespiti yapılabilmesi, hedef pazar bulunmasında destek sağlanması ve uluslararası pazarlara girilebilmesi için dış ticaret eğitimimizi gerçekleştireceğiz. Eğitim programı 20-21-22 Şubat'ta odamız eğitim salonunda gerçekleştirilecek. Ücretsiz olacak ve toplam 20 saat olarak planladığımız eğitim programımızda dış ticaret eğitmeni Hakan Akın tarafından bilgi aktarımı sağlanacaktır. Son başvuru tarihi 5 Şubat 2018 olan eğitim için başvurular online olarak, www.kayserito.org.tr web adresimizden yapılabilmektedir. Katılımcı sayısı sınırlı olup, söz konusu başvurular mülakat komisyonu tarafından değerlendirilecektir. KOBİ'lere yönelik düzenlediğimiz bu eğitim programına üyelerimizi davet ediyorum. Bu önemli fırsatı kaçırmasınlar."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kto'dan Ücretsiz Dış Ticaret Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement