Kto Temmuz Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kto Temmuz Ayı Toplantısı Yapıldı

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı.

19.07.2012 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı.

KTO toplantı salonunda düzenlenen meclis toplantısına Kayseri Ticaret Odası KTO Başkanı Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu, KTO Meclis Başkanı Bekir Adıyaman ve meclis üyeleri katıldı.

KTO Meclis Başkanı Bekir Adıyaman, Ramazanın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Daha sonra söz alan KTO Başkanı Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu, terör konusuna vurgu yaparak şunları kaydetti:

"30 yıldır binlerce vatandaşımızı kaybettiğimiz terör saldırılarında ne yazık ki kayıplar vermeye devam ediyoruz. Hükümetin bu konunun çözümüne büyük önem verdiğini görüyoruz ve bu sorunun bir an önce son bulması konusundaki çabalarını destekliyoruz. Devletin tüm organlarıyla ortak hareket ederek, köklü çözümler üretmesini ve terörü bitirmesini istiyoruz."

400 yıllık tarihi bağlara sahip olduğumuz bir bölgede yaşananlara kayıtsız kalınamayacağını belirten Mehmetbeyoğlu, "Özellikle de Suriye'nin içinde bulunduğu çıkmaza uçağımızı düşürerek bizi de çekmeye çalıştığı bir dönemde. Ancak hükümetimiz bu olayda gereken soğukkanlılığı göstererek sorumlu bir davranış sergilemiştir. Bu üzücü olayın unutulmayacağını herkes bilmelidir. Buradan şehit pilotlarımıza Allah-tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dileklerimi bir kez daha iletmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Temmuz ayında yürürlüğe giren yeni Türk Ticaret Kanunu'nda yapılan bazı değişiklikleri de anlatan Mehmetbeyoğlu, Ticaret Kanunu ve bunun kardeşi Borçlar Kanunu ülkemize, iş alemine hayırlı olacak ve tüccarımızın önünü açacaktır. Bu kanunla yeni bir otoyola giriyoruz. Hükümetimizin ilgili bakanlarına ve tabii ki çatı kuruluşumuz TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na bu yasanın hayata geçirilmesindeki çabaları ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Temmuz ayı yönetim kurulu faaliyet raporunu üyelere sunuldu.

Muhabir: Mustafa Demircioğlu

Yayıncı: İsmail İçer - KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kto Temmuz Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement