Ktü'den Of Kaymakamı Fırat'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Ktü'den Of Kaymakamı Fırat'a Ziyaret

Ktü\'den Of Kaymakamı Fırat\'a Ziyaret

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı ve beraberindekiler, Of Kaymakamı Eyüp Fırat'ı ziyaret ettiği bildirildi.

25.01.2017 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı ve beraberindekiler, Of Kaymakamı Eyüp Fırat'ı ziyaret ettiği bildirildi.

Meslek Yüksekokulundan yapılan yazılı açıklamada, MYO Müdürü Çuvalcı'nın, Fırat'a okul hakkında bilgi verdiği belirtildi.

Ziyarete MYO Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ömür Turhal, Cahit Soysal ve MYO Sekreteri Ali Rıza Köroğlu'nun da katıldığı kaydedildi.

Çuvalcı'nın şu ifadelerine yer verildi:

"Öğrenciler için mesleki eğitimin yanında birçok sosyal ve kültürel faaliyetler de düzenlemekteyiz. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından, MYO Müdürlüğümüze Saç Kalınlık Ölçüm Yetki Belgesi verildi. Doğu Karadeniz Bölgesinde bu alanda yetki belgesi alan ilk kurum olma özelliğini taşımaktayız. MYO olarak Sürmene, Of Kaymakamlığı gibi yerel yönetimler ile her türlü proje ve etkinlikleri birlikte düzenleyebiliriz. Bu çalışmalar için öğretim elemanı, eğitim ve laboratuvar açısından destek verebiliriz."

Açıklamada, Kaymakam Fırat'ın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek üniversite ve eğitim kurumları ile işbirliği içerisinde projeler üretip, çeşitli etkinlikler düzenleyebileceklerini ifade ettiği belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ktü'den Of Kaymakamı Fırat'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement