Kuaförler Saçı Sanata Dönüştürdü - Son Dakika
Güncel

Kuaförler Saçı Sanata Dönüştürdü

Adana'da birbirinden yetenekli kuaförler, yaptıkları 'saç şovu'yla hünerlerini sergiledi.

25.04.2017 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da birbirinden yetenekli kuaförler, yaptıkları 'saç şovu'yla hünerlerini sergiledi. Adana Bayan Kuaförleri ve Manikürcüler Esnaf Odası, bir güzellik şirketinin desteğiyle Adana Büyükşehir Belediye Tiyatrosunda saç şovu düzenlendi. Birbirinden yetenekli kuaförler, modeller üzerinde saç tasarımı ve makyaj yaparak hünerlerini sergiledi. İzleyiciler, ortaya çıkan ilginç görüntüleri fotoğraflamak için birbiriyle yarıştı.

Adana Bayan Kuaförleri ve Manikürcüler Esnaf Odası Başkanı Hacı Emin Ünal, etkinliğin Adana'da ilk defa düzenlendiğini belirterek, "Türkiye genelinden 36 oda başkanı ve çok sayıda izleyici buraya geldi. Yaptığımız sanatı etkinliklerle tanıtıyoruz. Adana sanat kokan bir şehir, sanat üreten bir kent. Bununla gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

(Nuri Pir/İHA)

Kuaförler Saçı Sanata Dönüştürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kuaförler Saçı Sanata Dönüştürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Havza'da destek istedi
    15:19 İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Havza'da destek istedi

    İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Samsun'un Havza ilçesinde İYİ Parti Havza Belediye Başkan adayı Safi Gökçe ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunarak, 31 Mart seçimleri için destek istedi. Usta, seçimlerin yerel yönetimlerin performansının değerlendirileceği bir hesap görme günü olduğunu belirterek, Havza'da yapılan anketlerde adayları Safi Gökçe'nin Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayıyla başa baş gittiğini söyledi ve hemşehrilerinin tercihinin İYİ Parti'den yana olacağına inandığını ifade etti.

  • Kars'ta Silah Ticareti Operasyonu: 2 Silah Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Gözaltına Alındı
    15:15 Kars'ta Silah Ticareti Operasyonu: 2 Silah Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Kars'ta yasa dışı silah ticaretini engellemek amacıyla düzenlenen operasyonda, biri tam otomatik uzun namlulu olmak üzere 2 silah ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, M.S.C. (35) ve M.M.Y. (30) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, yasa dışı üretim olan uzun namlulu tam otomatik silah ile av tüfeği, şarjör ve 45 fişek ele geçirildi.

  • Şırnak Belediyesi Filosuna 4 Yeni Araç Ekledi
    15:15 Şırnak Belediyesi Filosuna 4 Yeni Araç Ekledi

    Şırnak Belediyesi, 2 arazöz, kamyon ve kanal görüntüleme aracı minibüsünü filosuna kattı. Belediye Başkanı Mehmet Yarka, araçları inceledi. Yarka, halka daha kaliteli hizmet verebilmek için filolarına 4 yeni araç kazandırdıklarını söyledi. Şırnak Belediyesi'nin araç sayısı 140'a yükseldi.

  • Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı
    15:13 Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı

    Bolu Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Haftası kapsamında Kent Meydanı'nda fidan dağıtımı gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ve orman personeli, vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıttı. İl merkezi ve ilçelerde, Orman Haftası dolayısıyla toplam 20 bin fidan dağıtıldığı öğrenildi.


Advertisement