Küba Sokakları Karaköy'e Geliyor - Son Dakika
Güncel

Küba Sokakları Karaköy'e Geliyor

Küba Sokakları Karaköy\'e Geliyor

'Küba, 2013-2016 Fotoğraf Sergisi' düzenliyor. Global Karaköy'de gerçekleşecek sergide Fotoğraf Gezginleri Grubu üyelerinin 97 fotoğrafı yer alacak.

23.03.2018 11:27  Güncelleme: 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sergi, 29 Mart'ta kapılarını açacak ve 4 hafta sürecek. Sergilenen fotoğrafların satışından elde edilen gelir, Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği'ne bağışlanacak.

Türk – Küba İş Konseyi Başkanı ve Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman, 28 Mart akşamı Küba'nın Ankara Büyükelçisi Luis Alberto Amoros Nunez'in katılımıyla serginin açılışı üzerine iş ve sanat dünyası mensuplarına bir davet verecek. Küba Büyükelçiliği'nin katkılarıyla düzenlenecek davette canlı performans, tadım ve mekan tasarımıyla davetliler, Küba kültürünün bütün dünyada tanınmasını sağlayan öğeleri deneyimleyebilecek.

Türkiye – Küba ilişkileri 2015 yılından bu yana giderek gelişirken, iki ülkenin kültürünün birbirini tanımadan iş ilişkilerinin sağlıklı bir platforma oturamayacağına inanan Türk – Küba İş Konseyi, 'Küba, 2013-2016 Fotoğraf Sergisi' düzenliyor. Global Karaköy'de 29 Mart'ta kapılarını açacak sergi, 4 hafta devam edecek.

GELİRLER, PARILTI DERNEĞİ'NE

Sergide Fotoğraf Gezginleri Grubu üyelerinin dört yıl boyunca Karayipler'in en fazla merak edilen ülkesinde çektiği karelerden 97'si sergilenecek. Fotoğrafların her biri Fotoğraf Gezginleri Kulübü'nün ayrı bir üyesine ait olacak. Orijinal fotoğraf baskılarının satışa sunulacağı serginin gelirleri Parıltı Görmeyen Çocuklar Derneği'ne bağışlanacak.

AÇILIŞTA KÜBA KÜLTÜRÜ DENEYİMLENECEK

Serginin açılışı üzerine Türk – Küba İş Konseyi Başkanı ve Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman, 28 Mart akşamı Küba'nın Ankara Büyükelçisi Luis Alberto Amoros Nunez'in katılımıyla iş ve sanat dünyası mensuplarına bir davet verecek. Karaköy Güzelleştirme ve Koruma Derneği tarafından organize edilecek ve Küba Büyükelçiliği'nin katkılarıyla düzenlenecek davette canlı performans, tadım ve mekan tasarımıyla davetliler, Küba kültürünün bütün dünyada tanınmasını sağlayan öğeleri deneyimleyebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Küba Sokakları Karaköy'e Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement