Küçük Kızın Uyuşturucu Hap Satma Olayı Muammaya Dönüştü - Son Dakika
Güncel

Küçük Kızın Uyuşturucu Hap Satma Olayı Muammaya Dönüştü

Bursa'da Babası Tarafından Okula Gönderilmeyip Dayak Zoruyla Uyuşturucu Sattırıldığı Öne Sürülen 10 Yaşındaki D.d'nin Olayı Muammaya Dönüştü.

18.01.2007 19:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da babası tarafından okula gönderilmeyip dayak zoruyla uyuşturucu sattırıldığı öne sürülen 10 yaşındaki D.D'nin olayı muammaya dönüştü.

Edinilen bilgiye göre, narkotik dedektiflerinin operasyon yaptığı Kızyakup Mahallesi'nde çevik kuvvet polisinin yanına giden 10 yaşındaki ilköğretim öğrencisi D.D. (10) babasının kendisine zorla uyuşturucu sattırdığını, satmayınca da okula göndermeyip işkence yaptığını iddia etmişti. Polisin evinde bir miktar uyuşturucu hap bulduğu baba M.D. (30) tutuklanırken, kızı mahkeme kararıyla koruma altına alınmıştı. 3 çocuk annesi Gülçin D. (30) eşine ablası tarafından böyle bir komplo kurulduğunu ve kızının kesinlikle uyuşturucu satmadığını savunarak Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu. Olayın yalan üzerine kurulmuş bir senaryo olduğunu ifade eden Gülçin D. "3 çocuğum var, benim kızım sürekli okula gidiyor. Eşimin böyle bir şey yaptırması söz konusu değil. Ablası, dayak yediği için iftira attı. Eşim mahallede olay çıkarmıştı, komşular kendisini öldürmesin diye böyle bir senaryo kurdu. Eşim alkol alırdı ama çocuklarına asla kötü davranmadı. Söyledikleri de halasının kendisine ezberlettiği şeyler, böyle bir durumun olması söz konusu değil. Ben kızımın geri verilmesini istiyorum. Ona kavuşmak istiyorum. Ona kötü davransak, özel odası olmazdı. Okula devamsızlığı fazla olurdu. Okula gittiğine dair belgeyi savcılığa veriyorum" dedi.

Görümcesi hakkında, yalan suç uydurmak gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulan Gülçin D. daha sonra Sırameşeler Çocuk Yuvası'na giderek koruma altındaki çocuğunu görmek istedi. Burada gözyaşlarına boğulan anne, "Benim çocuğumun evi, barkı var. Okula gidiyor. Ben ona kavuşmak istiyorum. Yetkililer sesimi duysun, eşim çocuklarına kötü söz bile söylememiştir. Hep iyi davranmıştır" şeklinde konuştu.

Öte yandan olayların müsebbibi olarak gösterilen hala Gül D. (37) ise, vicdan azabı çektiği için olayları itiraf ettiğini öne sürdü. Kardeşinin alkollü olarak kendisini dövdüğünü ve mahallede otomobillere zarar verdiğini anlatan Gül D, "Mahalledeki husumetten dolayı kardeşime komşuların zarar vermemesi, onu öldürmemesi için böyle bir şey yaptım. Beni de darp etti. Ama bugün kendisi cezaevine, çocuğuysa yuvaya verildi. Karısı ve bebeği mağdur kaldı. Böyle bir sonuç olacağını düşünmedim. Korktuğum için böyle bir şeye başvurdum" diye konuştu.

(İHS-RO-RO-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Küçük Kızın Uyuşturucu Hap Satma Olayı Muammaya Dönüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement